64 مقاله
در این ویکی

راهیاب آنچارتد 4

Movyn

به مقاله راهنما و راهیاب قدم به قدم بازی آنچارتد 4 خوش آمدید! راهیاب پیش روی شما قرار است به همه ابعاد بازی Uncharted 4 از قبیل گیم‌پلی، مراحل، آیتم‌های قابل جمع‌آوری، گفتگوهای اختیاری و … که در بازی وجود دارد بپردازد. همچنین این راهنماها به صورت تصویری و ویدیویی خواهند بود تا کمک بیشتری به خواننده کرده باشد.

این راهیاب شامل چه چیزهایی خواهد بود؟
  • راهیاب کامل متنی بازی آنچارتد 4 همراه با تصویر
  • راهنمای تصویری و متنی برای به دست آوردن موارد Collectibles مثل گنجینه‌ها و …
  • راهنمای کامل تروفی‌های بازی
  • نکات تکمیلی و ترفندها

داستان

وقایع بازی آنچارتد 4 چند سال بعد از بازی آنچارتد 3 اتفاق می‌افتد. نیتن دریک حالا یک زندگی عادی را همراه با همسرش النا فیشر تجربه می‌کند و هر دو از زندگی ماجراجویانه و جویندگی گنج‌ها و شهرهای گمشده دست کشیدند. با این حال، زمانی که مشخص می‌شود برادر بزرگ‌تر نیتن یعنی سم دریک در طول این سال‌ها هنوز زنده و در زندان بوده، همه چیز عوض می‌شود و نیتن مجبور می‌شود برای نجات جان برادرش، با او برای یک ماجراجویی دیگر همراه شود.

مراحل آنچارتد 4

  1. Prologue
  2. Chapter 01 - The Lure of Adventure
  3. Chapter 02 - Infernal Place
  4. Chapter 03 - The Malaysia Job
  5. Chapter 04 - A Normal Life
  6. Chapter 05 - Hector Alcazar
  7. Chapter 06 - Once a Thief...
  8. Chapter 07 - Lights Out
  9. Chapter 08 - The Grave of Henry Avery
  10. Chapter 09 - Those Who Prove Worthy
  11. Chapter 10 - The Twelve Towers
  12. Chapter 11 - Hidden in Plain Sight
  13. Chapter 12 - At Sea
  14. Chapter 13 - Marooned
  15. Chapter 14 - Join Me in Paradise
  16. Chapter 15 - The Thieves of Libertalia
  17. Chapter 16 - The Brothers Drake
  18. Chapter 17 - For Better or Worse
  19. Chapter 18 - New Devon
  20. Chapter 19 - Averys Descent
  21. Chapter 20 - No Escape
  22. Chapter 21 - Brothers Keeper
  23. Chapter 22 - A Thiefs End
  24. Epilogue

قابل جمع کردنی ها

آنچارتد 4 بیشتر از هر آنچارتد دیگری آیتم‌ها و موارد دیگری دارد که بازیکن در طول بازی می‌تواند به دست بیاورد. تقریبا همه این موارد هم غیر ضروری و اختیاری هستند و بازی می‌تواند بدون به دست آوردن همه آن‌ها هم به پایان برسد. این موارد شامل گنجینه‌ها، تصاویری که نیتن در ژورنالش رسم می‌کند، نکاتی که در ژورنال می‌نویسد، سنگ‌چین‌های مرحله ماداگاسکار، گفتگوهای اختیاریکه از به آنچارتد 4 رسیده و در نهایت تروفی‌های پلی‌استیشن بازی مواردی هستند که بازیکن می‌تواند در کنار داستان اصلی جمع‌آوری و به کلکسیون اضافه کند.

کنترل بازی

دکمه‌های کنترلی بازی در کمپین اصلی به شکل زیر هستند:

آنالوگ چپ حرکت دادن بازیکن
آنالوگ راست حرکت دادن دوربین پشت بازیکن
دکمه‌های جهتی          انتخاب اسلحه (چپ - راست) / پیدا کردن همسفر/ماشین (پایین)
مربع مشت
مثلث ری‌لود / تعامل
X پرش / بالا رفتن / جابجا کردن شانه (در زمان هدف‌گیری)
دایره غلط خوردن / کاور گرفتن
L1 پرتاب طناب و قلاب (وقتی آیکون مربوطه ظاهر شود)
R1 پرتاب آیتم انفجاری
L2 هدف‌گیری / ترمز و دنده عقب (در زمان رانندگی)
R2 تیراندازی / تیراندازی دقیق (در زمان هدف‌گیری) / گاز دادن (در زمان رانندگی)
L3 مارک زدن دشمن (در زمان هدف‌گیری) / نکته و راهنما (بخش‌هایی که بازی اشاره می‌کند)
R3 زوم کردن (در زمان استفاده از سلاح‌های دوربین‌دار)
Photo Mode L3 + R3     (این گزینه ابتدا باید از منوی تنظیمات فعال شود)
Options توقف و تنظیمات
تاچ‌پد باز کردن ژورنال

دکمه‌های کنترلی بازی در بخش چندنفره به شکل زیر هستند:

آنالوگ چپ حرکت دادن بازیکن
آنالوگ راست حرکت دادن دوربین پشت بازیکن
دکمه‌های جهتی انتخاب اسلحه / پرت کردنی (چپ، راست، پایین) / Taunt (بالا)
مربع مشت
مثلث ری‌لود / تعامل
X پرش / بالا رفتن
دایره غلط خوردن / کاور گرفتن
L1 خارج کردن طناب و قلاب / شارژ ضربه (نگه داشتن دکمه)
R1 پرتاب آیتم
L1 + R1 استفاده از Mystical
L2 هدف‌گیری
R2 تیراندازی / تیراندازی دقیق (در زمان هدف‌گیری)
L3 مرکز دوربین
R3 جابجا کردن شانه (در زمان هدف‌گیری)
Options توقف و لیدربورد
تاچ‌پد فروشگاه بازی

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

پست‌های توصیه شده

تاکنون دیدگاهی ارسال نشده است