• اطلاعیه ها

    • Movyn

      مسابقه بازی‌پدیا   یکشنبه, 30 مهر 1396

      بازی‌پدیا برای تشویق کاربران و مخاطبان به مقاله‌نویسی، اقدام به برگزاری مسابقه ماهیانه مقاله‌نویسی می‌کند.   بازی‌پدیا برای تشویق کاربران و مخاطبان به مقاله‌نویسی، اقدام به برگزاری مسابقه ماهیانه مقاله‌نویسی می‌کند. در جریان این رقابت که از ابتدای هر ماه آغاز و تا انتهای ماه دنبال می‌شود، ۵ کاربری که در طول آن ماه، بیشترین مقاله را در تمامی ویکی‌ها ارسال کرده باشند معرفی خواهند شد. جوایز برنگان این مسابقه، به ترتیب زیر خواهد بود.   برای اطلاعات بیشتر به صفحه مسابقه مراجعه نمایید.
    • Movyn

      نتایج مسابقه مقاله‌نویسی بازی‌پدیا - آبان 96   دوشنبه, 29 آبان 1396

      برای مشاهده نتایج به این صفحه مراجعه کنید.
52 مقاله
در این ویکی

راهیاب The Evil Within/مرحله ۷

Movyn

1db2b97152c3509c81d17a5295585766.jpg.6a4

مرحله قبل

مرحله بعد

اهداف مرحله:

شیطان درون (انگلیسی: The Evil within) یک بازی رایانه‌ای در سبک ترس و بقا است که توسط تانگو گیمز و بتزدا سافت‌ورکز ساخته و عرضه شد. این بازی به کارگردانی شینجی میکامی است. در ادامه راهیاب (Walkthrough) بازی قرار داده می‌شود که شامل سرفصل‌ها، تصاویر و آیتم‌های مهم قابل جمع‌آوری است.

در پایان مرحله قبل بار دیگر با همکارتان جوزف اودا همراه شوید و با کمک او تعداد زیادی از هانتدها را از درآوردید. پس از این درحالی که او قصد خودکشی داشت، سباستین اجازه این کار را نداد و همکاری ادامه پیدا کرد. پس از این، دو کارآگاه با غول‌های دوقلو مبارزه کردند و در ادامه جولی کیدمن و لزلی ویترز را دیدند. در مسیر رسیدن به این دو در یک کلیسا، سباستین یک سگ دو سر را شکست داد و پس از این با جوزف وارد کلیسا شدند.

Chapter 7: The Keeper

gallery_1_9_28698.jpg

بازی در داخل یک کلیسای کوچک آغاز می‌شود و شما همراه جوزف اودا هستید. پیش از اینکه با او صحبت کنید، محوطه را برای یافتن آیتم‌های عادی جستجو کنید. پس از این به سمت مجسمه محراب بروید تا متجوه یک کانال در زیر آن شوید. درحالی که صدای جولی کیدمن از آن شنیده می‌شود، از روی سکوی مقابل مجسمه یک تکه از تقشه شهر را بردارید. پس از این به سمت جوزف بروید، در یک میان‌پرده او روی صندلی خواهد نشست و در ادامه روویک ظاهر خواهد شد. پس از این شما به محل دیگری در اعماق زمین خواهید افتاد.

MAP FRAGMENT 13

gallery_1_9_75063.jpg

آغاز مرحله

gallery_1_9_72507.jpg

در یک کوریدور در اعماق زمین هستید. مسیر خود را به جلو پیش ببرید و آیتم‌های موجود در سر راه خود را بردیارید؛ از جمله خشاب و ژل سبز که در کنار راه‌پله کوچک سنگی وجود دارند. پس از این به اتاقی با قفسه‌بندی‌ها و شمع‌های روی آن خواهید رسید. این محل را نیز برای کسب آیتم‌ها جستجو کنید و اجسام شکستنی را نیز بشکنید چون ژل‌های سبز زیادی وجود دارند. آیتم‌های کنار تابوت روی سکو را نیز بردارید و پس از این از راه پله جدید مسیر بازی را ادامه دهید. در این محل بهتر است سلاح شاتگان را مسلح کنید و هانتدها را از سر راه بردارید. در اتاق کوچک سمت چپ آیتم‌ها از جمله هزار ژل سبز از داخل تابوت را بردارید. مسیر اصلی را پیگیری کنید و به سمت میز سرخ‌رنگ بروید، اینجا یک بن‌بست است. آیتم‌ها را جمع‌آوری کنید و اتاق را ترک کنید. در دیواره مقابل، تخته سنگی حکاکی شده وجود دارد، آن را بررسی کنید تا سباستین یک قطعه از پازل کلید را بردارد. پس از این دیواره بالا می‌رود و مسیر جدیدی گشوده می‌شود. وارد اتاق شوید و از روی میز، صندوقچه کوچک را برای به دست آوردن یک کلید اضافی صندوقچه باز کنید. اتاق را برای به دست آوردن آیتم‌های دیگر جستجو کنید از جمله یک میز که روی آن ژل سبز و یک سند شخصی وجود دارد.

Ctacomb Note

gallery_1_9_18611.jpg

پازل‌های مجسمه؛ سمت چپ

gallery_1_9_205587.jpg

پس از این‌که اتاق را به خوبی جستجو کردید، مسیر را ادامه داده و از پلکان پایین بروید تا به یک درب آهنی نیمه باز برسید. ابتدا از کناره راه‌پله شکستنی‌ها را بشکنید و آیتم‌ها را جمع‌آوری کنید. اینک مقابل درب آهنی بروید و زنجیر و قفل را بشکنید تا درب کامل باز شود. وارد شوید تا به اتاق مجسمه مرکزی برسید. نخستین کلید پازل را که به دست آوردید را در مرکز مجسمه قرار دهید. دو پازل دیگر باقی مانده که باید آن‌ها را پیدا کرده و به این اتاق بازگردید تا بتوانید روی مجسمه مرکزی نصب کنید. قرار دادن پازل اول باعث باز شدن دو مسیر جدید می‌شود. همچنین در همین محل یک اتاق ذخیره بازی نیز وجود دارد. با باز شدن دو مسیر جدید، ابتدا مسیر سمت چپ را دنبال کنید تا به یک اهرم برسید؛ آن را فعال کنید تا گاز سمی اتاق قطع شود. با باز شدن راه وارد درب دو دهانه شوید و در ادامه با گذر از کوریدور به محوطه جدید خواهید رسید. در این محل هانتدها سر راه خواهند بود. تا زمانی که شما را ندیده‌اند بهتر است با اسنایپر آن‌ها را هدشات کنید. پس از کشتن دو هانتد مسیر را با احتیاط پیگیری کنید چون یک تله کشنده در میانه راه وجود دارد. منتظر بسته شدن تله شوید و سپس مسیر کوتاه تا پله‌ها را ادامه دهید. درکنار پله نیز یک بمب است که بهتر است خنثی کنید. مسیر را ادامه دهید و اهرم سمت راست را فعال کنید تا تله روی هانتدها بیافتد. اینک از درب دودهانه وارد شوید و در پشت صندلی یک بمب را خنثی کنید. مسیر را تا اولین راه‌پله برگردید. در این محل چند درب دودهانه در طرفین دیوار وجود دارد که شامل اتاق‌ها با آیتم‌های عادی است. درب دودهانه اول در سمت چپ را باز کرده و از راه‌پله پایین بروید. چوب روی درب را حذف کنید و وارد شوید تا به محلی برسید که تله را روی هانتدها انداختید. آیتم‌ها را جمع‌آوری کنید و مسیر را برگردید. حالا به محل اهرم تله در بالای پله‌ها رفته و مسیر سمت چپ را ادامه دهید تا نردبانی به طبقه پایین مشاهده شود.

gallery_1_9_91731.jpg

زمانی که از نردبان پایین بیایید، میان‌پرده کوتاهی نمایش داده می‌شود که در جریان آن، The Keeper دریچه نردبان را می‌بندد. از این پس در اتاق گاز سمی پخش می‌شود و باید اهرم‌های مرتبط با لوله‌های گاز را پیدا و آن‌ها را ببندید. مراقب خط سلامتی خود و همچنین هانتدهای اتاق باشید؛ پس از از بین رفتن گازها می‌توان به جستجوی محتویات اتاق پرداخت. در اتاق اول دو اهرم وجود دارد که به سادگی قابل مشاهده و بستن است. پس از این از نردبان به طبقه پایین اتاق بروید و ژل‌های سبز را از کنار پلکان بردارید. از پلکان پایین بروید، در مقابل و روی دیوار بمبی وجود دارد، کمی صبر کنید تا هانتد به سمت شما بیاید و سپس بمب را با شلیک گلوله منفجر کنید. مسیر را تا رسیدن به یک دو راهی ادامه دهید. در سمت چپ بمبی برای خنث کردن وجود دارد. اینک مسیر سمت راست را پیگیری کنید و در سمت چپ از پلکان بالا بروید. اهرم را برای بستن مسیر پشت فعال کرده و راه مقابل را باز کنید. مسیر را با احتیاط ادامه دهید چون روی زمین تله‌های مرگباری وجود دارد. آن‌ها را خنثی و مسیر را هموار کنید. در میانه راه همچنین هانتدهایی روی زمین هستند که بهتر است آن‌ها را بسوزانید و ژل سبز به دست آورید. راه را تا رسیدن به اهرم بعدی ادامه داده و آن را فعال کنید. مسیر کوتاه را تا رسیدن به نردبان ادامه دهید و پس از بالا رفتن از آن، به جلوتر بروید تا پازل مجسمه دوم را از روی دیوار ببینید. آن را بردارید تا دیوار بالا رفته و خود را در اتاق مجسمه مرکزی ببینید. اینک پازل را در مجسمه مرکزی قرار دهید. پس از این به اتاق ذخیره بازی بروید و از این اتاق یک سند شخصی بردارید. اینک از طریق آینه به پناهگاه امن بروید و یک روزنامه از پیشخوان جراید بردارید. پس از این نیز از تابلو اعلانات، یک آگهی مفقودی بردارید. اکنون می‌توانید بازی را ذخیره کنید، روی صندلی ارتقا بروید و یا از بخش صندوقچه‌ها با کلید یک صندوق باز کنید. پس از این، از طریق آینه به بازی برگردید.

سند: Lily's Birth announcement

gallery_1_9_28245.jpg

روزنامه: Catacombs Found

gallery_1_9_34156.jpg

آگهی مفقودی: Chris Taylor

gallery_1_9_13680.jpg

پازل‌های مجسمه؛ سمت راست

gallery_1_9_110034.jpg

gallery_1_9_8611.jpg

اینک در اتاق ذخیره بازی هستید و پس از این باید به جستجوی پازل سوم اتاق مرکزی مجسمه‌ها بپردازید. مسیر سمت راست اتاق مرکزی را برای آغاز این جستجو برگزینید. مسیر را ادامه دهید و پس از گذر از یک پلکان به اتاقی با تله‌های ازکار افتاده می‌رسید. محتویات اتاق را برای به دست آوردن آیتم‌ها از جمله یک فایل صوتی از روی میز جستجو کنید. در این اتاق همچنین یک تله قابل کنترل وجود دارد که در ادامه ممکن است به آن نیاز پیدا کنید. درحال حاضر تله را فعال کنید تا سقوط کند. در حین بالا رفتن مجدد تله، روی آن بروید تا پس از رسیدن به بالاترین نقطه، مجسمه قابل شکستن را مشاهده کنید. آن را بشکنید تا یک کلید صندوقچه به دست بیاورید. بازی را پیگیری کنید و مسیر را تا رسیدن به یک کوریدور ادامه دهید. از این محل با احتیاط عبور کنید و تله‌ها را خنثی نمایید. پس از این و درنزدیکی انتهایکوریدور، پیش از آنکه از کوریدور خارج شوید دو اهرم در طرفین دروازه آتش گرفته را با شلیک گلوله فعال کنید. تله خواهد افتاد که باید روی آن بروید و همراه با آن به طبقه بالا برسید. پس از توقف، از مسیر مقابل عبور کنید و در اتاق جدید به جستجوی آیتم‌هایی ماند ژل سبز بپردازید. پس از این از گذرگاه کوچک اتاق به شکل نشسته عبور کنید و محل جدیدی را نیز برای پیدا کردن آیتم و خشاب و همچنین کشتن هانتدها کاوش نمایید. در این محل یک دو اهرم هست که یکی برای باز کردن درب و دیگری برای انداختن تله است. با اولی فعلا کاری نداشته باشید. اینک که با تعداد زیادی هانتد مواجه هستید، می‌توانید با تله بزرگ مرکزی همه آن‌ها را یک‌جا نابود کنید. آن‌ها را به دنبال خود به محل تله بکشانید و پس از ورود همه آن‌ها از سمت دیگر خارج و اهرم را فعال کنید تا تله روی آن‌ها بیافتد. اینک وارد درب دو دهانه سمت راست خود شوید تا به محوطه‌ای با آیتم‌ها و خشاب‌های زیاد برسید. در این محوطه البته تله‌های زیادی نیز هست و بهتر است کل مسیر را نشسته حرکت کنید. درانتها می‌توانید مقدار زیاد ژل سبز و یک کلید صندوقچه به دست بیاورید. اینک همه مسیر را برگردید و پس از گذر از درب دودهانه اکنون اهرم درب و مسیر جدید این اتاق را فعال کنید.

gallery_1_9_9431.jpg

gallery_1_9_37784.jpg

پس از باز شدن مسیر، آن را با احتیاط پیگبری کنید. از سکو بالا رفته و تله را فعال کنید تا روی زمین بیفتد. پس از این از روی تله عبور کرده و به سمت دیگر بپرید. منتظر شوید تا تله بالا برود و پس از این هانتدها را به محل بکشانید. با جمع شدن آن‌ها، اینک وقت آن است تا بار دیگر اهرم را برای اندداختن تله فعال کنید تا همه‌شان کشته شوند. حال روی تله رفته و همراه با آن بالا بروید. در اتاقک بالا ۱۰۰۰ ژل سبز و یک کلید صندوقچه قرار دارد. آن‌ها را بردارید و از نردبان پایین بروید. پس از این به سمت راست رفته و با عبور از اهرم روی سکو از روی دیوار مقابل سومین و آخرین پازل مجسمه مرکزی را بردارید. با برداشتن این پازل، دیوار بالا می‌رود و بار دیگر در اتاق مجسمه مرکزی هستید. آخرین پازل را در جای خود قرار دهید تا مجسمه بالا رفته و مسیر جدیدی به پایین باز شود. پیش از وارد شدن به مسیر جدید، بهتر است تا بازی خود را از طریق اتاق ذخیره و رفتن به پناهگاه امن ذخیره کنید. اینک پلکان را پایین بروید تا به یک درب و زنجیر بزرگ برسید. منتظر بمانید تا زنجیر کنار برود. اینک وارد اتاق جدید شوید؛ اتاقکی با یک کوریدور طولانی که روی زمین نیز مملو از تله‌های چسبان است. پس از این بار دیگر با کله صندوقی مواجه خواهید شد و درادامه پای سب روی یک تله گیر خواهد کرد. سریع از این وضعیت خارج شوید و به سمت تصویر بیایید چون تله‌ها در کل مسیر یکی پس از دیگری زمین خواهد افتاد. پس از بالا رفتن همه تله‌ها، اینک باید از آن گذر کنید! در میانه راه نیز تله‌های چسبان هستند که باید از برخورد با آن‌ها اجتناب کرد در غیر این صورت کشته خواهید شد. پس از عبور از این کوریدور مرگبار، لزلی ویترز را خواهید دید. او را از سلول آزاد کنید و پس از این مسیر را با اهرم باز کنید. در این زمان میان‌پرده‌ای از سردرگم‌شدن لزلی خواهید دید که بدون شما از مسیر عبور خواهد کرد و درب نیز پشت او بسته می‌شود.

غول: کله صندوقی

gallery_1_9_39818.jpg

پس از رفتن لزلی و بسته شدن درب، میان‌پره کوتاهی از تاریک شدن محیط و ورود The Keeper نمایش داده می‌شود. کشتن کله‌صندوقی آسان است و با چند ضربه شاتگان از پای در می‌آید، اما به یاد داشته باشید که روی زمین تعداد زیادی صندوق است و کشتن هر کله‌صندوقی باعث تبدیل شدن یک صندوق به یک کله‌صندوقی خواهد شد. پس از کشتن غول، باید به دبنال اهرم لوله گاز بگردید تا جریان گاز سمی اتاق را بندید. برای این کار باید مسیر را ادامه داده و از سمت راست اهرم را پیدا کنید. در میانه کار بستن اهرم، یک کله‌صندوقی دیگر خواهد رسید و باید پس از بستن اهرم، وارد کوریدور کوچک با دریچه‌ای با نور سبز رنگ شوید. پس از این سباستین دریچه را به روی کله‌صندوقی خواهد بست. مسیر را به جلو ادامه دهید تا در سمت راست اهرم دیگری برای بستن لووله گاز مشاهده شود. آن را ببندید تا میان‌پرده‌ای از کله‌صندوقی ببینید؛ او خود را می‌کشد تا یک صندوق در اتاق شما بدن پیدا کند. بهتر است او را بکشید و ۱۰۰۰ ژل سبز به دست بیاورید. اینک به سمت دریچه سبز برگردید و از آن عبور کنید تا یان‌پرده دیگری از کله‌صندوقی ببینید. او این بار آخرین اهرم لوله را تخریب می‌کند. اکنون نیاز به یک اهرم زاپاس دارید و برای به دست آوردن آن باید مسیر را برگردید. پس از این می‌توانید اهرم را روی میزی به وضوح ببینید. آن را برداشته و به سمت محلی که کله‌صندوقی اهرم را شکست بازگردید.

gallery_1_9_25436.jpg

gallery_1_9_102842.jpg

در میانه راه کله‌صندوقی را بکشید و پس از رسیدن به محل، اهرم زاپاس را روی لوله قرار دهید. پس از این نیز باید آن را برای بستن یکی دیگر از لوله‌های گاز فعال کنید. پس از این از سمت چپ از پلکان پایین بروید و مسیر را ادامه دهید تا سباستین یک دریچه دیگر را به روی کله‌صندوقی ببندد. اینک از نردبان بالا بروید تا بار دیگر کله‌صنندوقی از از زمین خارج شود. سباستین این بار کله‌صندوقی را در تله به دام می‌اندازد و آن را روی سرش می‌اندازد. اینک مسیر را ادامه دهید تا به یک پلکان در سمت راست برسید. این همانجایی است که لزلی از آن فرار کرد. از روی پلکان ۸۰۰ ژل سبز را بردارید و پس از پایین آمدن از پلکان مسیر را ادامه دهید. این مسیر را تا رسیدن به یک نردبان ادامه دهید؛ البته در میان راه چند ژل سبز دیگر نیز وجود دارند. اینک از پلکان پایین بروید تا مرحله هفتم به پایان برسد.

ویدیوی راهیاب

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

Recommended Comments

لازم نیست بکشید، می‌تونید فرار کنید. کله‌صندوقی در جریان گیم‌پلی نمی‌میره و خشابتون هدر میره. سعی کنید تا جایی که لازم نشده فقط سرگرمش کنید و اهرم‌ها رو فعال کنید.

بسته به درجه سختی بازی باید در مدیریت مهمات دقت کنید. همچنین سلاح‌هاتون رو آپگرید کنید تا با مصرف کم خشاب نتیجه بهتری بگیرید.

درکل باید در مصرف مهمات خساست به خرج بدید و خشاب‌های سلاح‌هایی مثل شاتگان رو فقط برای غول‌آخرها نگه دارید. هانتدها رو اکثرا میشه با روش Sneak Kill کشت یا اگر زیاد بودن جمعشون کرد، یکیشون رو زمین انداخت و با آتش زدنش بقیه اون‌ها رو هم کشت.

به اشتراک گذاری این دیدگاه

لینک به نظر
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر