58 مقاله
در این ویکی

راهیاب The Evil Within/مرحله ۲

Movyn

مرحله قبل

مرحله بعد

اهداف:

شیطان درون (انگلیسی: The Evil within)یک بازی رایانه‌ای در سبک ترس و بقا است که توسط تانگو گیمز و بتزدا سافت‌ورکز ساخته و عرضه شد. این بازی به کارگردانی شینجی میکامی است. در ادامه راهیاب (Walkthrough) بازی قرار داده می‌شود که شامل سرفصل‌ها، تصاویر و آیتم‌های مهم قابل جمع‌آوری است.

در انتهای مرحله اول، سباستین به همراه آمبولانس و افراد داخل آن به دره‌ای سقوط کرد. در شروع مرحله دوم، سبساتین روی یک تخت بیمارستان به هوش می‌آید و متوجه می‌شود که توسط یک پرستار و دکتر درحال انتقال است. دکتر و پرستار درنهایت سباستین را به اتاق جراحی رساندند و خود از اتاق خارج شدند. پس از خروج، ناگهان یک خون آشام روی تخت سباستین خزید و ...

Chapter 2: Remnants

TEW.PS4.1080P.30.jpg

TEW.PS4.1080P.32.jpg

TEW.PS4.1080P.31.jpg

پیش از ورود به اتاق باز شده توسط پرستار، در سالن پذیرش می‌توانید از روی پیشخوان روزنامه‌ها یک روزنامه بردارید. معمولا در هر مرحله از بازی یک روزنامه در این پیشخوان وجود دارد.

سباستین ناگهان از خواب بلند می‌شود و خود را در یک اتاقک کوچک پیدا می‌کند. از روی میز کوچک، بطری ژل سبز را بردارید و به سمت در خروجی اتاقک بروید. یک پرستار در بیرون اتاقک حضور دارد و در را باز می‌کند. به سمت سالن پذیرش حرکت کنید، پرستار از اتاق دیگری به پشت پیشخوان پذیرش آمده و از شما می‌خواهد تا قبل از خروج برگه روی پیشخوان را امضا کنید. از این برگه می‌توان برای ذخیره بازی استفاده کرد. پس از امضای برگه، پرستار در آهنی اتاقی دیگر را باز می‌کند.

اتاق آپگرید

TEW.PS4.1080P.35.jpg

MAP FRAGMENT 1

TEW.PS4.1080P.81.jpg

پیش از نشستن روی صندلی از روی زمین اولین پازل از تکه‌های نقشه شهر را بردارید.

به سمت اتاق جدیدی که پرستار باز کرده حرکت کنید تا به یک صندلی آهنی برسید، پرستار در مورد این صندلی توضیح می‌دهد. با نشستن روی صندلی امکان آپگرید خود را پیدا می‌کنید. آپگریدهای مرتبط با سباستین، سلاح‌ها و ... که پیش‌نیازش جمع‌آوری ژل‌های سبز است. از ژل سبز به دست آمده در اتاقک ابتدایی مرحله استفاده کرده و یکی از آیتم‌ها را آپگرید کنید. نحوه آپگرید به این صورت است که آن را در مغز سباستین اعمال می‌کند. پس از آپگرید بعد از یک میان‌پرده سباستین دچار شوک شدید می‌شود و ...

جنگل

TEW.PS4.1080P.37.jpg

TEW.PS4.1080P.36.jpg

سباستین ناگهان در داخل آمبولانس منهدم شده به هوش می‌آید و سعی می‌کند تا از آن خارج شود، هیچ یک از سرنشینان در آن اطراف نیستند و باید دنبال آن‌ها بگردید. رد خون روی زمین را دنبال کنید. در همان ابتدای بازی از روی الوار واکسن را بردارید. به کمک واکسن می‌توانید خط خون خود را مجددا پر کنید. مسیر خود را در این جنگل تاریک از روی رد خون‌های روی زمین به جلو ادامه دهید.

آشنایی با ضربات مشت

TEW.PS4.1080P.83.jpg

با ادامه مسیر به یک تخته سنگ و تعداد زیادی کلاغ که روی یک لاشه هستند خواهید رسید، در این قسمت بازی شما را با امکان استفاده از ضربه‌های مشت آشنا می‌کند، از این پس می‌توانید دشمنان و مهاجمین را با کمک این قابلیت بزنید. پس از این کار مجددا مسیر خود را ادامه دهید.

همکار قدیمی

TEW.PS4.1080P.39.jpg

TEW.PS4.1080P.40.jpg

مسیر خود را به سمت تخته سنگی دیگر ادامه دهید که روی آن یک فانوس قرار دارد. فانوس را بردارید. با کمک فانوس می‌توانید مسیرهای تاریک را روشن کنید. در روشنایی، سبساتین، اسکار کانلی، افسر پلیسی که راننده آمبولانس سقوط کرده بود را می‌بیند و به سمت او می‌رود. او اینک یک خون آشام شده است. سباستین به آرامی به نزدیکی او می‌رود و تفنگ دستی را از روی زمین برمی‌دارد. با کمک اسلحه خون‌آشام را از بین ببرید. تیراندازی به سر موثرترین راه برای کشتن است. پس از کشتن همکار قدیمی کمپ را برای به دست آوردن آیتم‌هایی مثل ژل سبز جستجو کنید. می‌توانید جعبه‌ها و بشکه‌ها را با تفنگ یا مشت منهدم کنید. راه را ادامه دهید تا به یک تونل برسید.

مریض روانی

TEW.PS4.1080P.43.jpg

وارد تونل شوید و مسیر را ادامه دهید تا به لزلی برسید. او آن‌طرف یک سیم است که راه تونل را سد کرده و پریشان است. سباستین کمی با او حرف می‌زند و این باعث پریشانی بیشتر او می‌شود که درنهایت باعث می‌شود تا لزلی از آنجا برود. به آرامی به سمت چپ سیم روی دیوار رفته و این تله را غیرفعال کنید. با این کار آیتمی به دست می‌اورید. از این پس با غیرفعال کردن تله‌ها آیتم‌هایی کسب می‌کنید که در آینده می‌توانید برای سلاح‌های خود استفاده کنید. اکنون تونل باز است، مسیر را ادامه دهید. پس از خروج از تونل مسیر را تا رسیدن به یک جسد ادامه دهید. در نزدیکی جسد کبریت وجود دارد. آن را بردارید. با کمک کبریت می‌توان اجساد را آتش زد. مسیر را دادامه دهید تا به یک اتاقک محقر درکنار آن برسید.

اتاقک آینه

TEW.PS4.1080P.47.jpg

TEW.PS4.1080P.85.jpg

TEW.PS4.1080P.87.jpg

درست در مقابل پیشخوان روزنامه‌ها یک ساعت وجود دارد که در کنار آن و روی دیوار یک تابلو اعلانات است. از روی آن یک آگهی مفقود شده وجود دارد، آن را بردارید. در هر مرحله معمولا یک آگهی مفقود شده وجود دارد.

وارد اتاقک شوید. به محض ورود پرستار را می‌بینید که به سمت یک آینه روی دیوار می‌رود و ناپدید می‌شود. از روی میز کوچک مقابل یک فایل را بردارید. بعد از برداشتن فایل آینه روی دیوار ترک برمی‌دارد. نزدیک آینه شوید و با فشردن و نگه داشتن دکمه Space وارد آینه شوید. اینک در اتاق ذخیره هستید و می‌توانید به پیشخوان پذیرش پرستار رفته و بازی را ذخیره کنید. همچنین می‌تونید یک روزنامه جدید را از روی پیشخوان روزنامه‌ها بردارید. همچنین می‌توانید با کمک ندلی آهنی وضعیت خود را آپگرید کنید. در نهایت برای خروج از اتاق ذخیره باید به همان طریق وارد یک آینه شوید. یک آینه در اتاق آپگرید و یک آینه هم در راهرو اتاقک ابتدایی وجود دارد و تفاوتی با یکدیگر ندارند.

مرگ مخفیانه

TEW.PS4.1080P.52.jpg

TEW.PS4.1080P.53.jpg

TEW.PS4.1080P.89.jpg

پیش از بازکردن درب آهنی از سمت چپ مسیر یک مجسمه کوچک سفید رنگ را روی دیوار می‌بینید. آن را خراب کنید و یک کلید کوچک بردارید.

پس از ورود به آینه در اتاق ذخیره، خود را در اتاقک ذخیره خواهید دید. این اتاق و نشانه‌های آن را به خاطر بسپارید زیرا در طول بازی این نشانه‌ها ثابت هستند. درب با علامت یک فانوس دریایی قرمز رنگ به همراه یک موسیقی آرام و دلپذیر. از اتاقک خارج شوید و مسیر کنار اتاقک را به سمت پایین ادامه دهید. مسیر را تا یک میان‌پرده ادامه دهید. لزلی در حال فرار از یک خون آشام است، او موفق به فرار می‌شود. به سمت خون‌آشام دویده و پیش از رسیدن به او سرعت خود را کم کنید و در حالت نشسته و به آرامی به پشت او نزدیک شوید. با استفاده از دکمه‌های گفته شده خون‌آشام را مخفیانه بکشید و راه را باز کنید. به دنیال لزلی بگردید. مسیر را دنبال کنید تا به یک درب آهنی بزرگ برسید، این در ورودی شما به دهکده است.

دهکده

TEW.PS4.1080P.55.jpg

پس از باز کردن درب آهنی، وارد دهکده خواهید شد، سباستین یک روستایی را می‌بیند که ناامیدانه درحال قدم زدن و زمزمه کردن است که ناگهان با تابش نور یک فانوس دریایی، سیم‌های خارداری بدن روستایی را کنترل می‌کند. روستایی اینک یک مهاجم است و باید او را بکشید. برای کشتن مخفیانه همواره باید فانوس خود را خاموش کنید. پس از کشتن مرد سیم خارداری، وارد درب آهنی پیش رو شوید. از این قسمت به بعد مهاجمین در طی مسیر حضور دارند. آن‌ها را برای صرفه‌جویی در خشاب به صورت کشتن مخفیانه از پای در آورید. برای این کار باید فانوس خود را خاموش کرده و از پشت به آن‌ها نزدیک شوید تا بتوانید آن‌ها را بکشید. مسیر را به جلو ادامه دهید تا به یک خانه برسید.

خانه

TEW.PS4.1080P.65.jpg

MAP FRAGMENT 2

TEW.PS4.1080P.91.jpg

در داخل خانه می‌توانید از روی یک کاناپه، پازل دوم از تکه‌های نقشه شهر را بردارید.

با کشتن مهاجم راه را به سمت خانه‌ای متروکه هموار کنید. در داخل خانه می‌توانید آیتم‌های مختلفی را جمع‌اوری کنید. با خنثی کردن تله نیز می‌توان آیتم جدید به دست آورد. راه را ادامه دهید و از خانه خارج شوید. مسیر همچنان مملو از مهاجمین سیم خارداری است و بهترین راه کشتن آن‌ها به صورت کشتن مخفیانه است. میزان خشاب‌هایی که بازی دراختیارتان می‌گذارد بسیار کم است. مسیر را پاکسازی کرده و تا رسیدن به یک دروازه چوبی پیشروی کنید.

رودخانه

TEW.PS4.1080P.72.jpg

TEW.PS4.1080P.73.jpg

MAP FRAGMENT 3

TEW.PS4.1080P.74.jpg

در داخل اتاقک چوبی و قبل از کشتن مهاجم، تکه سوم از پازل نقشه شهر وجود دارد که می‌توانید آن را بردارید.

دروازه چوبی را با اهرمی که در سمت چپ آن وجود دارد باز کنید. بهتر است مهاجمی در پشت سر خود باقی نگذاشته باشید چون با مزاحمت خود باعث می‌شوند تا درب بسته شود و دوباره از نو مشغول باز کردن درب شوید. بعد از باز کردن در راه را ادامه دهید تا به یک اتاقک کوچک برسید. وارد اتاقک شوید و مهاجم را مخفیانه بکشید. راه را به سمت درب دیگری ادامه دهید. تعداد مهاجمان بسیار زیاد است و بهتر است تا رسیدن به درب فقط فرار کنید. پس از رسیدن به درب میان‌پرده را مشاهده کنید. سباستین نمی‌تواند در را باز کند، او مسیر خود را برمی‌گردد و از میان مهاجمان خود را به داخل رودخانه می‌اندازد.

ویدیو راهیاب

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

پست‌های توصیه شده

درود،

چون اینجا یک سایت مبتنی بر ویکی هست. اگر به بازی دیگری علاقه دارید،درسایت ثبت نام کنید، درخواست ویکی برای بازی مورد علاقه‌تون بدید و براش راهیاب بنویسید.

در دانشنامه مبتنی بر ویکی، هر طرفدار برای بازی که موردعلاقه‌ش هست مطلب می‌نویسه. چون طرفدار این بازی هستم برای این بازی راهیاب نوشتم. اگر طرفدار بازی دیگری هستید شما هم میتونید دقیقا همین کار رو انجام بدید.

به اشتراک گذاری این دیدگاه

لینک به نظر
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر