• اطلاعیه ها

    • Movyn

      مسابقه بازی‌پدیا   یکشنبه, 30 مهر 1396

      بازی‌پدیا برای تشویق کاربران و مخاطبان به مقاله‌نویسی، اقدام به برگزاری مسابقه ماهیانه مقاله‌نویسی می‌کند.   بازی‌پدیا برای تشویق کاربران و مخاطبان به مقاله‌نویسی، اقدام به برگزاری مسابقه ماهیانه مقاله‌نویسی می‌کند. در جریان این رقابت که از ابتدای هر ماه آغاز و تا انتهای ماه دنبال می‌شود، ۵ کاربری که در طول آن ماه، بیشترین مقاله را در تمامی ویکی‌ها ارسال کرده باشند معرفی خواهند شد. جوایز برنگان این مسابقه، به ترتیب زیر خواهد بود.   برای اطلاعات بیشتر به صفحه مسابقه مراجعه نمایید.
    • Movyn

      نتایج مسابقه مقاله‌نویسی بازی‌پدیا - آبان 96   دوشنبه, 29 آبان 1396

      برای مشاهده نتایج به این صفحه مراجعه کنید.
52 مقاله
در این ویکی

راهیاب The Evil Within/مرحله ۱۵

Movyn

74db7f1a38e1b211f85d8610fab16022.jpg.274

مرحله قبل

اهداف مرحله:

شیطان درون (انگلیسی: The Evil within) یک بازی رایانه‌ای در سبک ترس و بقا است که توسط تانگو گیمز و بتزدا سافت‌ورکز ساخته و عرضه شد. این بازی به کارگردانی شینجی میکامی است. در ادامه راهیاب (Walkthrough) بازی قرار داده می‌شود که شامل سرفصل‌ها، تصاویر و آیتم‌های مهم قابل جمع‌آوری است.

در مرحله قبل، سباستین موفق شد خود را از ایستگاه مترو زیرزمینی شهر کریمسون نجات دهد و به سطح برسد. برای این کار او با هیولای Quell مبارزه کرد. پس از این، او به واگن‌های میانبری رسید که در مراحل قبل همراه با جوزف به آن اشاره شده بود. در این واگن‌ها، بار دیگر روویک ظاهر شد و همین باعث تغییر محیط گردید. سب پس از این بار دیگر وارد اتاق ماشین STEM شد و پس از دیدن یک خاطره از روویک و دکتر خیمنز، با چند هانتد مبارزه کرد. پس از این مبارزه، محیط بار دیگر تغییر کرد.

Chapter 15: An Evil Within

بیمارستان

gallery_1_9_19709.jpg

پس از یک میان‌پرده، بازی در اتاق سباستین در بیمارستان آغاز می‌شود. به سالن پذیرش بروید و از روی تابلو اعلانات، یک آگهی مفقودی بردارید. پس از این از روی پیشخوان پرستار نیز یک فایل جدید پیدا خواهید کرد. حتما از طریق صندلی ارتقا وضعیت خود را بهبود بخشید و در اتاق صندوقچه‌ها نیز مهمات خود را پر کنید. پس از این به انتهای راهرو اتاق‌های مریضان، در نزدیکی آینه بروید تا لزلی ویترز را ببینید. پس از یک میان‌پرده کوتاه، محیط تغییر می‌کند و از این پس باید دنبال لزلی بروید.

آگهی مفقودی: Missing Woman

gallery_1_9_60690.jpg

Internal Affairs interview Transcript

gallery_1_9_66582.jpg

تعقیب لزلی

gallery_1_9_72610.jpg

پس از تغییر محیط، لزلی را باید تعقیب کنید.چند راهرو و اتاق این پیگیری دربرخواهد داشت که شامل آیتم خاصی نمی‌شود پس بهتر است مسیر را فقط به جلو بروید. درنهایت در یکی از راهروها، میان‌پرده کوتاهی نمایش داده می‌شود. زمین زیر پای لزلی بالا می‌رود و پس از این سب نیز بی‌هوش می‌شود. انک در شهر هستید و در مقابل شما، بیمارستان روانی Beacon است. به سمت بیمارستان بروید تا بار دیگر لزلی را ببینید. در نهایت پس از رسیدن به ورودی، وارد درب دودهانه شوید تا خود را در سالن عمیم این بیمارستان ببینید؛ جایی که بازی در آن آغاز شد. آیتم‌های این محل را جمع‌آوری کنید؛ از جمله یک شیشه ژل سبز بزرگ که پشت پیشخوان پرستاران قرار دارد. پس از این وارد درب سمت راست شوید. اینجا اتاق کنترل و مونیتورینگ است. وارد بخش دیگر همین اتاق شده و مسیر خود را برای پایین رفتن از پلکان هموار کنید. پس از این وارد راهرو دیگری خواهید شد که درانتها یک نردبان به طبقه پایین هست. پایین رفته و مسیر را به جلو دنبال کنید. پس از عبور از درب آهنی، وارد راهرو کوچک سمت چپ شوید تا یک فایل صوتی پیدا کنید. حال برگردید و مسیر راهرو اصلی را دنبال کنید. در انتها باید پایین بپرید؛ جایی که استخر خون را خواهید دید. به سمت دیگر استخر رفته و پس از عبور از در راهرو را ادامه دهید. در سمت چپ به ژل‌های سبز خواهید رسید و برای پیگیری مرحله باید مسیر سمت راست را طی کنید؛ جایی که مجددا لزلی را خواهید دید. با رسیدن به لزلی، محیط تغییر می‌کند. پس از این بلافاصله به عقب برگردید و از کنار ویلچیر روی زمین یک فایل جدید بردارید. عقب‌تر نیز در اتاق چند آیتم مثل ژل سبز یا ابزار ساخت تیر برای کمان وجود دارد. اینک به جلو بروید و در سمت چپ، قفل زنجیر درب فنسی را بشکنید. از این گذرگاه نسبتا طولانی عبور کنید تا چند خشاب به دست بیاورید. اینک همه مسیر را باید برگردید. اینک قفل زنجیر درب فنسی سمت چپ را بشکنید، از آن عبور کنید و وارد درب دودهنه بزرگ شوید. راهروها را دنبال کرده و در انتهای مسیر از پلکان مدور بالا بروید. در اولین اتاق طبقه بالا، یک فایل صوتی روی میز هست که می‌توانید گوش کنید. پس از این اتاق را ترک کنید و وارد درب کناری شوید تا در انتهای راهرو به آسانسور برسید.

فایل: Newer note from Sewer

gallery_1_9_101998.jpg

تیمارستان Beacon

gallery_1_9_95357.jpg

پس از رسیدن آسانسور به سطح و عبور از درب پیش‌رو، در حیاط تیمارستان بیکن هستید. پیش از رفتن به بخش دیگر حیاط، در سمت راست از روی نیمکت ژل سبز را بردارید و در سمت چپ، وارد درب شوید. پس از پایین رفتن از پلکان و دنبال کردن مسیر راهرو، درانتها ۲۸مین و اخرین تکه از پازل نقشه‌های شهر را بردارید. همچنین یک شیشه ژل سبز نیز وجود دراد که پس از برداشتن می‌توانید مسیر را تا حیاط برگردید. حال مسیر را تا سوی دیگر حیاط ادامه دهید تا یک میان‌پرده دیگر نمایش داده شود. پس از میان‌پرده، لزلی را در داخل تیمارستان دنبال کنید. در این محل، لزلی دیگر مثل سابق قدم برنمی‌دارد و به نظر روویک او را کنترل می‌کند. پس از وارد شدن، در سالن پشتی تیمارستان هستید. درب انتهای سالن مسیر اصلی بازی است اما در سمت راست اتاق ذخیره و ارتقا وجود دارد. دیگر لازم به استفاده از آینه نیست و در همین اتاق امکان ذخیره بازی یا استفاده از صندلی ارتقا وجود دارد. وارد درب دودهنه شوید تا یک میان‌پرده کوتاه نمایش یابد. در یکی از اتاق‌های سمت راست این راهرو به صدا در می‌آید. نزدیک شوید تا میان‌پرده دیگری ببینید. حال به راهرو برگشته و جلو بروید تا یک میان‌پرده دیگر ببینید. در این بخش، روویک بار دیگر ظاهر می‌شود و تلاش می‌کند تا سب را بکشد. با این حال سباستین آتش فانوسش را روی روویک می‌ریزد و پس از این به درون مغز روویک می‌رود.

MAP FRAGMENT 28

gallery_1_9_46885.jpg

مغز روویک

gallery_1_9_85011.jpg

پس از میان‌پرده در مغز روویک هستید. در بخش اول، محوطه‌ای نسبتا بزرگ وجود دارد که از طرفین به زودی تعداد زیادی هانتد به شما حمله خواهند کرد. ابتدا به سکوی سمت راست رفته و از نردبان بالا بروید چون گروه اول از این محل وارد خواهند شد.در این بخش شما فقط مبارزه با دشمنان را خواهید داشت. سعی کنید هانتدها را در یک محدوده جمع کنید و با انداختن یک تیر برقی با کمان، آن‌ها را متوقف کنید. اینک با شلیک یک تیر انفجاری یا پرتاب دینامیت آن‌ها را از بین ببرید. از اسلحه اسنایپر برای هدف قرار دادن هانتدهای مسلح استفاده کنید. خصوصا آخرین غول این بخش مسلح به یک راکت لانچر است و با کاور گیری و شلیک اسنایپر به راحتی از پای درخواهد آمد. پس از کشتن همه هانتدها، محوطه را برای کسب آیتم و خشاب جستجو کنید و بعد به قسمت بعدی بروید. در این محوطه، روی سکوها و مقابل شما در طرفن چند هانتد مسلح وجود دارد. پیش از جلب توجه، با اسنایپر آن‌ها را بکشید و به بخش بعدی بروید. از راهرو عبور کرده و وارد درب شوید. پس از این باید پایین بروید؛ جایی که به نظر یک سردخانه است. آیتم‌های اتاق را جمع‌آوری کرده و پس از ان اهرم را برای باز شدن در فعال کنید.

gallery_1_9_81756.jpg

gallery_1_9_2178.jpg

در این محل با دو The Keeper مواجه خواهید شد. استفاده از تیر برقی کمان برای متوقف کردن‌شان و سپس شلیک با اسلحه شلتگان می‌تواند روش کم‌خرجی برای کشتن این دو باشد. پس از کشتن آن‌ها، اتاق را برای به دست آوردن خشاب و آیتم جستجو کنید. همچنین ژل‌های سبزشان را جمع‌آوری کنید و وارد دربی که به تازگی ظاهر شد شوید. این بخش، یکی از دشوارترین بخش‌های این مرحله است. یک راهرو بسیار طولانی که تله‌های مرگبار آن، زمانی فعال می‌شود که نور پروژکتور روی شما بیافتد. همچنین در میانه مسیر تله‌های متوقف کننده وجود دارد که گرچه شما را نمی‌کشند ولی با توقف ایجاد شده، نور پروژکتور درنهایت به شما خواهد رسید. پس از عبور از تله‌ها، یکی از اهرم‌های در را فعال کنید و مسیر را ادامه دهید. پس از رسیدن به خروجی نورانی، تله مرگباری از پشت شما را تعقیب خواهد کرد. باید به سرعت به سمت دوربین بدوید و تلاش کنید تا در چاله‌ها نیافتید. پس از رد کردن این بخش، بار دیگر در حیاط تیمارستان بیکن خواهید بود. وارد تیمارستان شوید. در سمت راست اتاق ذخیره بازی وجود دارد و در مقابل آسانسور که برای پیگیری داستان باید وارد آن شوید. پس از متوقف شدن آسانسور، در طبقه بالایی اتاق ماشین STEM هستید. جلو بروید و از شیشه پایین را نگاه کنید. یکی از نمونه‌های داخل ماشین خود سباستین است.

مبارزه با غول: روویک

gallery_1_9_42324.jpg

gallery_1_9_58899.jpg

پس از پدا کردن خودتان در داخل یکی از ماشین‌های استم، میان‌پرده نمایش داده می‌شود. ابتدا لزلی وارد اتاق شده و پشت شما پنهان می‌شود. در ادامه کیدمن در پی او خواهد آمد و درحالی که قصد کشتن لزلی را دارد با مخالفت سباستین مواجه می‌شود. پس از این درحالی که سب دیگر اعتمادی به کیدمن ندارد، روویک ظاهر می‌شود و در ادامه لزلی به سمت او می‌رود. پس از این، روویک با لمس لزلی، او را به ژل سبز تبدیل می‌کند و این ژل نیز وارد مغز بزرگ روویک خواهد شد. پس از این محیط تغییر می‌کند و سب از پنجره تیمارستان بیرون میافتد و درنهایت روی مغز روویک سقوط خواهد کرد. سب در ادامه با شکل بزرگ‌شده و غول‌پیکر روویک مواجه می‌شود. در مبارزه اول، تنها باید فرار کنید و اجازه ندهید تا هیولا شما را بگیرد. دست بزرگ هیولا، در تلاش‌های اولیه اریب حرکت می‌کند. به این معنی که اگر دست در مقابل شما در سمت راست بود شما نیز باید از سمت راست بدوید. پس از دو بار تلاش، الگوی عمل دست‌های هیولا عادی می‌شود. اگر در سمت راست دست را دیدید باید از سمت چپ بدوید. پس از این، هیولا ساختمان را از بین می‌برد و شما روی یک خودرو مسلح نظامی فرود خواهید آمد. اینک زمان تیراندازی به دست‌های هیولا است. پس از چندمرتبه شلیک به دست‌ها، روویک شما و خودرو را به سمت دیگری پرتاب می‌کند. از این پس شما راکت لانچر خواهید داشت. تعداد کافی راکت وجود دارد و مطمئن شوید همه آن‌ها به مغز هیولا برخورد کنند. پس از این، هیولا شدیدا آسیب می‌بیند و شما نیز به پایین سقوط خواهید کرد. روویک در ادامه به سمت شما خواهد آمد، این بار شلیک یک تیر به بدن او کافی است تا او را از پای دربیاورید. اینک شاهد میان‌پرده شکست خوردن روویک باشید.

gallery_1_9_6204.jpg

gallery_1_9_104808.jpg

پس از این میان‌پرده، سباستین در داخل ماشین استم به هوش می‌آید. او هنوز در دنیای روویک است و تنها یک سطح در ذهن او بالا رفته است. پس از دیدن میان‌پرده کوتاه به سمت مغز مرکزی بروید و مغز روویک را از سازوکار خارج کنید. اینک باید مغز را نابود نمایید. پس از این میان‌پرده دیگری نمایش داده می‌شود. سباستین به نظر از آخرین سطح خارج شده و اینک در ماشین استم در دنیای حقیقی است. کیدمن به سب خواهد گفت که سکوت کند. او در ادامه به پرستار می‌گوید سب و دو نفر دیگر را رها کند. پس از این میان‌پرده دیگری نمایش می‌یابد. سب از مشین خارج می‌شود درحالی که دکتر خیمنز و اسکار کانلی در داخل ماشین‌ها کشته شده‌اند. با این حال محفظه‌های لزلی و جوزف خالی است. سبا پس از این مسیر خروج از تیمارستان را در پیش می‌گیرد. در این زمان نیروهای پلیس وارد تیمارستان می‌شوند و با سب صحبت می‌کنند. پس از این سباستین لزلی را خواهد دید که مانند روویک درحال حرکت است و تیمارستان را ترک می‌کند.

ویدیوهای راهیاب

بخش اول

بخش دوم

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

Recommended Comments

تاکنون دیدگاهی ارسال نشده است