58 مقاله
در این ویکی

راهیاب The Evil Within/مرحله ۱۲

Movyn

abfd736b565f30445c40df92b0d9e56c.jpg.bee

مرحله قبل

مرحله بعد

اهداف مرحله:

  • همراه شدن با جوزف اودا و جولی کیدمن
  • مبارزه با هیولای Heresy
  • پیدا کردن بسته کمک‌های اولیه برای جوزف
  • تعداد Map Fragments: ۱

شیطان درون (انگلیسی: The Evil within) یک بازی رایانه‌ای در سبک ترس و بقا است که توسط تانگو گیمز و بتزدا سافت‌ورکز ساخته و عرضه شد. این بازی به کارگردانی شینجی میکامی است. در ادامه راهیاب (Walkthrough) بازی قرار داده می‌شود که شامل سرفصل‌ها، تصاویر و آیتم‌های مهم قابل جمع‌آوری است.

در مرحله قبل، سباستین به سطح شهر کریمسون سیتی رسید و در این شهر ویرانه و عجیب به جستجوی همکارانش پرداخت. پس از مدتی او موفق شد جولی کیدمن را پیدا کند که توسط چند هانتد به دام افتاده بود. سب درنهایت خود را به کیدمن رساند و با او همراه شد اما مدتی بعد خودش درحال تبدیل شدن به هانتد شد. همین اتفاق باعث شد کیدمن به او شلیک کند و ازآنجا برود. سب پس از این به حالت عادی برگشت و لزلی را دید. با این حال لزلی نیز آنجا را ترک کرد و سب در ادامه در حین جستجوی لزلی موفق شد دیگر همکارش یعنی جوزف اودا را در شهر پیدا کند.

Chapter 12: The Ride

gallery_1_9_20058.jpg

gallery_1_9_113638.jpg

بازی با یک میان‌پرده آغاز می‌شود؛ جایی که سباستین پس از مدتی بار دیگر همکارش جوزف اودا را می‌بیند. جوزف پس از این به سب می‌گوید که یک وسیله نقلیه پیدا کرده است. این دو در ادامه سوار یک اتوبوس مدرسه می‌شوند و درزمانی که مشغول صحبت درمورد نحوه راه‌اندازی اتوبوس هستند، به صورت ناگهانی جولی کیدمن وارد اتوبوس شده و آن را روشن می‌کند. پس از این او با سرعت مسیر خود را ادامه می‌دهد؛ درحالی که جوزف و سب خواهند دید که در پشت اتوبوس، هیولای درشت‌پیکری به نام Heresy آن‌ها را تعقیب می‌کند. این هیولای بزرگ پاهایی مشابه عنکبوت دارد ولی سر آن مشابه سر یک انسان است. هیولا در ابتدای کار اتوبوس را از حرکت باز می‌ایستاند و شما در این لحظه کنترل سب را در دست خواهید داشت. هدف کنونی، تیراندازی به Heresy به این قصد است که اتوبوس را رها کند. ابتدا با یک تیر برقی کمان به سر او شلیک کنید تا مدتی را در شوک بگذراند. حال وقت آن است که به پاهایش، جایی که اتوبوس را گرفته شلیک کنید. بهتر این است که با دینامیت یا تیر انفجاری کمان به او ضربه بزنید تا درنهایت اتوبوس آزاد شود. ضربه‌هایی که به او خواهید زد منجر به افتادن آیتم‌هایی مانند خشاب و ژل سبز خواهد شد. پس از این کیدمن بار دیگر اتوبوس را به حرکت درخواهد آورد ولی Heresy نیز از پشت شما را تعقیب می‌کند. در این زمان بهتر است با اسلحه اسنایپر به سر او شلیک کنید. پس از اندکی حرکت، اتوبوس در پیچ بعدی مسیرش را تغییر می‌دهد و هیولا برای مدتی شما را رها خواهد کرد. با این حال اتوبوس نیز به یک بن‌بست می‌رسد چون جاده مسدود می‌شود. در این زمان تعداد زیادی هانتد از بالا و طرفین شما را محاصره خواهند کرد. در این زمان مهم‌ترین خطر برای شما، هانتدهای مسلح به رگبار یا دینامیت هستند. این دو دسته هانتد را بهتر است پیش از هر اقدامی با اسنایپر بکشید. پس از کشتن همه هانتدها، میان‌پرده از منفجر شدن دینامیت و باز شدن راه نمایش می‌یابد. اینک کیدمن بار دیگر اتوبوس را خواهد راند ولی در این مسیر بار دیگر هیولای Heresy از پشت شما را تعقیب خواهد کرد. استراتژی قبلی را برای رها کردن اتوبوس بکار بگیرید تا بار دیگر اتوبوس آزاد شده و به حرکت در بیاید. این بار هیولا کمی سخت‌تر خواهد بود ولی با وجود تیر برقی اسلحه کمان نگرانی چندانی وجود ندارد. نقطه ضعف این هیولا سر او می‌باشد.

gallery_1_9_31460.jpg

پس از آزاد شدن اتوبوس، هیولا باز هم شما را تعقیب خواهد کرد اما درنهایت جا خواهد ماند. پس از این میان‌پرده نمایش داده خواهد شد. در اتوبوس، سب از جوزف سوال می‌پرسد. جوزف می‌گوید به نظرش تنها مقصدی که می‌توانند به آن برسند بیمارستان روانی Beacon است. چون نور این ساختمان در هر جایی که آن‌ها بوده‌اند دیده شده است. پس از این جوزف هدف گلوله اسنایپر قرار می‌گیرد و کیدمن اتوبوس را متوقف می‌کند. او خواهد گفت یک آمبولانس در نزدیکی است و برای پیدا کردن بسته کمک‌های اولیه به آنجا می‌رود. با این سب می‌گوید خودش این کار را خواهد کرد. بار دیگر کنترل سب را در دست خواهید گرفت. اینک باید مسیر خود را تا رسیدن به آمبولانس ادامه دهید. در این مسیر بین ۱۰ تا ۱۵ هانتد در سخت‌ترین شرایط وجود خواهد داشت که می‌توان با چند استراتژی بدون دیدن صدمه آن‌ها را از بین برد. بهترین روش، جمع کردن بیشتر آن‌ها در یک محدود، شلیک تیر برقی کمان و در ادامه پرتاب یک دینامیت است. پس از رسیدن به آمبولانس، از سمت راست روی صندلی تنها آیتم ویژه مرحله یعنی ۲۴مین تکه از تکه‌های نقشه شهر را بردارید. اینک از انتهای آمبولانس نیز بسته کمک‌های اولیه را برداشته و به سمت اتوبوس برگردید.

MAP FRAGMENT 24

gallery_1_9_49612.jpg

gallery_1_9_97629.jpg

gallery_1_9_1653.jpg

در مسیر بازگشت، یک هانتد با خودرو نظامی سرخواهد رسید و شروع به تیراندازی به شما خواهد کرد. به سرعت کاورگیری کنید و با اسلحه اسنایپر به پایش تیراندازی کنید. اگر اسنایپر شما به خوبی آپگرید شده باشد با یک تیر هانتد را از پای درخواهید آورد. پس از کشته شدن این هانتد، تعداد بسیار زیادی هانتد دیگر از راه خواهند رسید. آن‌ها را به دنبال خود کشانده و اجازه دهید تا در یک محدوده جمع شوند. اینک یک تیر برقی کمان به مرکز آن‌ها باعث خواهد شد تا مدتی از حرکت بایستند. این بهترین زمان خواهد بود؛ به سمت خودرو نظامی رفته و با به دست گرفتن کنترل اسلحه مسلسل آن‌ها را به توپ ببندید. پس از این سوار اتوبوس شده و شاهد میان‌پرده انتهایی بازی باشید. سب، جوزف را با بسته کمک‌های اولیه مداوا می‌کند؛ اتوبوس در حین حرکت از هانتدها فرار می‌کند و درنهایت با ظاهر شدن روویک، از مسیر خارج می‌شود و وارد یک ساختمان خواهد شد.

ویدیوی راهیاب

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

پست‌های توصیه شده

تاکنون دیدگاهی ارسال نشده است