58 مقاله
در این ویکی

راهیاب The Evil Within/مرحله ۱۰

Movyn

c37735a1b3076cc8a5cd4d8516b55698.jpg.919

مرحله قبل

مرحله بعد

اهداف مرحله:

شیطان درون (انگلیسی: The Evil within) یک بازی رایانه‌ای در سبک ترس و بقا است که توسط تانگو گیمز و بتزدا سافت‌ورکز ساخته و عرضه شد. این بازی به کارگردانی شینجی میکامی است. در ادامه راهیاب (Walkthrough) بازی قرار داده می‌شود که شامل سرفصل‌ها، تصاویر و آیتم‌های مهم قابل جمع‌آوری است.

در مرحله قبل، سباستین وارد عمارت خاندان ویکتوریانو، محلی که روویک در ان بزرگ شده بود شد. سب با گذشته و سرگذشت غم‌انگیز روویک و خواهرش لورا ویکتوریانو و همچنین والدینشان در عمارت بیتشتر آشنا شد؛ اینکه چرا روویک بدنش سوخت و تبدیل به شخصی بی‌رحم شد.

Chapter 10: The Craftsman's Tools

زیرزمین عمارت ویکتوریانو

gallery_1_9_84205.jpg

زمانی که این مرحله شروع شد، به سمت نردبان رفته و از آن پایین بروید تا یک خاطره یک مکالمه بین روویک و مارسلو خیمنز را بشنوید. به سمت میز کنار درب اتاق ذخیره بازی رفته و از کنار ماشین تایپ یک فایل بردارید. پیش از ترک اتاق و رفتن به اتاق بعدی اتاق را برای کسب آیتم‌های نظیر ژل سبز و خشاب جستجو کنید. همچنین بهتر است ابتدا وارد اتاق ذخیره بازی شوید و از طریق آینه به بیمارستان ذخیره بازی بروید. در اینجا از طریق رفتن به درب اتاق کناری خودتان یک میان‌پرده کوتاه خواهید دید. پس از ابن به به اتاق پذیرش رفته و از روی پیشخوان جراید یک روزنامه جدید بردارید. آیتم دیگری در اینجا نیست و می‌توانید بیمارستان را ترک کنید. اتاق ذخیره بازی و اتاق قبلی را ترک کنید و در اتاق جدید مسیر را تا رسیدن به نردبان و پایین رفتن از آن دنبال کنید. پس از پایین آمدن، در محوطه‌ای مملو از تله هستید؛ از جمله در همین ابتدای راه یک تله سیمی وجود دارد؛ بنشینید و با حرکت به سمتش آن را خنثی کنید. در این مرحله احتیاج زیادی به تیرهای اسلحه کمان خواهید داشت و خنثی کردن بمب‌ها شما را در ساخت تیر برای کمان کمک می‌کند. پس از گذر از تله اول، از اولین اتاق در سمت چپ داخل شده و آیتم‌ها را بردارید. از جمله یک مجسمه و کلید که پشت جعبه‌ها هستند و باید شکسته شوند. اتاق را ترک کرده و مسیر را ادامه دهید تا به مک محوطه میدانی از تله چرخان برسید.

فایل: Mansion Basement Note

gallery_1_9_6562.jpg

روزنامه: Car Accident: Two Dead

gallery_1_9_40440.jpg

تله چرخان

gallery_1_9_45396.jpg

در این محوطه، به محض برخورد با تله‌های سیمی که در راه وجود دارند، یک تیغه چرخان به دور محیط دایره‌ای خواهد چرخید. خواسته یا ناخواسته، این تله فعال خواهد شد ولی بهتر است ابتدا تله‌های سیمی را خنثی کنید و به آرامی پشت هانتدها رفته و آن‌ها را با چاقو بکشید. پس از این وارد اتاقک روبرو شوید و از این محل به بعد تیغه چرخان در محیط خواهد چرخید. با این حال خطری در حال حاضر شما را تهدید نمی‌کند ولی به محض خروج از اتاق باید بنشینید و حرکت کنید تا تیغه سر سباستین را قطع نکند. مسیر داخل اتاق را دنبال کنید تا به یک نردبان برسید، از آن بالا بروید و پس از کشتن چند هانتد از اتاقک آخر و روی میز باطری را بردارید. اکنون می‌توانید پایین بروید ولی بهتر است از بالکون سمت راست با کمک اسلحه اسنایپر، دو هانتدی که روبه‌روی شما هستند را بکشید. حالا پایین رفته و وارد محوطه دایره‌ای شوید. در این محوطه، از طریق نشستن و حرکت کردن مسیر سمت راست را به سمت اتاق بعدی ادامه دهید. پیش از ورود، دو هانتد هوشیار از اتاق خارج می‌شوند که در زمان چخش تیغه می‌نشینند و حرکت می‌کنند. بهتر است برای کشتن‌شان کاری کنید که بلند شوند؛ با تیر به پایشان بزنید یا با بطری به آن‌ها ضربه بزید. پس از کشتن این دو وارد اتاق شوید. در این محل نیز چند هانتد هستند که می‌توانید بیرون کشیده و آن‌ها را با تیغه چرخان بکشید. آیتم‌های ان اتاق را جمع‌آوری کرده و درانتهای اتاق باطری را در محل مورد نظر نصب کنید. درب خروجی باز خواهد شد، و باید از آن عبور کنید. پس از عبور، درب خودکار بسته می‌شود و باید مسیر را دنبال کنید. در اولین اتاق در سمت چپ، از روی قفسه ۱۸مین تکه از تکه‌های نقشه شهر را به دست بیاورید. آیتم‌های اتاق را جمع‌آوری کرده و پس از ترک به سمت نردبان رفته و از آن پایین بروید.

MAP FRAGMENT 18

gallery_1_9_3060.jpg

کابوس تله‌ها

gallery_1_9_54853.jpg

پس از پایین رفتن از نردبان، در یک راهروی خونین هستید که شما را به اتاق‌هایی مملو از تله، بمب هیولا راهنمایی خواهد کرد. پس از گذر از راهرو خونین و بالارتن از یک پلکان کوچک، وارد محوطه اصلی خواهید شد. آبجکتیو کنونی شما، باز کردن درب انتهای اتاق است اما این کار نیاز به برق ارد. پس باید برق را فعال کنید و در این راه باید از اتاق‌های تله بگذرید. در اولین اتاق در سمت راست، یک تله نیمه کاره وجود دارد. زیر این تله یک مجسمه و کلید صندوقچه است. از بیرون مجسمه را با شلیک تیر بشکنید و با نشستن و جرکت به داخل اتاق مجسمه را بردارید. پس از ین به سرعت از اتاق خارج شوید چون تله به زمین خواهد افتاد. آیتم‌های اتاق را جمع کرده و از اتاق بعدی در سمت چپ داخل شوید. در این محدوده، بمب‌ها و تله‌هایی روی دیوار و همچنین هانتدهایی درحال گردش هستند. با نشستن و حرکت کردن بمب‌ها را خنثی کرده و هانتدها را با چاقو بکشید. آیتم‌های این اتاق‌ها از جمله یک آیتم مهم یعنی باطری را نیز بردارید. مسیر را ادامه دهید و در راهرو از سمت چپ وارد محوطه جدید شوید. هانتد را با چاقو کشته و وارد اتاق بعدی شوید. مسیر را دنبال کرده و در بین راه آیتم‌ها را بردارید تا صدای حرکت تله‌ها را بشنوید. مسیر را دنبال کرده و در انتهای در سمت راست وارد اتاقکی با یک مسیر کوچک شوید. باید بنشینید و از آن بگذرید اما یک تله مرگبار در میانه راه وجود دارد که با احتیاط آن را باید خنثی کرد.

پس از این وارد قسمت بعدی اتاق می‌شوید و باید باطری را در جایش قرار دهید. باطری اکنون باعث فعال شدن برق می‌شود و درب محوطه اصلی این محدوده قابل باز کردن می‌شود. این به معنی بازگشتن کل مسیر است اما اینک همین برق باعث فعال شدن تله‌ها و آزاد شدن چند هیولای بزرگ شده است. در مسیر بازگشت چند هیولای نسبتا بزرگ ظاهر می‌شوند. برای کشتن این هیولا، بهترین تاکتیک استفاده از تیر شوک برقی کمان و سپس تیر انفجاری همین اسلحه است. شاتگان نیز می‌تواند سلاح مناسبی باشد. پس از کشتن این هیولا مسیر را دنبال کرده و در اولین تله اهرم آتشین، از پشت این اهرم یک مجسمه و صندوق خواهید یافت. آن را بشکنید و کلید را بردارید. مسیر را ادامه دهید تا در یک محوطه به شکل نشسته حرکت کنید. اینجا یک دیالوگ از سب خواهید شنید. مسیر را تا مجرای بعدی ادامه دهید تا در محوطه بعد یکی دیگر از تکه‌های نقشه را ببینید. آن را برداشته و مسیر را ادامه دهید تا دو هیولای قلاب‌دار دیگر مشاهده شود. این هیولاها را نیز نابود کرده و با دنبال کردن مسیر و خنثی کردن تله‌ها، در نهایت به سمت محوطه اصلی این محدوده خواهید رسید. اینک اهرم درب خروجی را فعال کرده و از ان بگذرید.

MAP FRAGMENT 19

gallery_1_9_74045.jpg

اتاق ذخیره

gallery_1_9_101692.jpg

پس از بازکردن در، راهرو را ادامه دهید تا بار دیگر محیط تغییر کند. پس از این به عقب برگردید و ژل‌های سبز را جمع‌آوری کنید. اینک مسیر را ادامه داده و از درب دودهانه سمت چپ داخل شوید. در اینجا نیز تخت‌ها ناگهان روی هوا معلق می‌شوند. از درب دودهانه باز در سمت چپ داخل شده و از روی تخت به قایل صوتی گوش دهید. پس از این آیتم‌های اتاق را جمع کرده و وارد بخش دیگر اتاق شوید که شامل یک اتاق ذخیره بازی است. وارد این اتاق شوید و یک سند شخصی از روی دستگاه بردارید. اینک با آینه وارد پناهگاه امن شوید و در این محل از روی میز پرستار یک روزنامه و از روی تابلو اعلانات یک آگهی مفقودی بردارید. پس از این حتما از کلیدهای خود برای بازکردن و پرکردن خشابو سرنگ‌های خود استفاده کنید چون دو مبارزه طولانی در پیش خواهد بود. همچنین با ژل سبز از طریق صندلی ارتقا وضعیت خود و سلاح‌هایتان را بهبود دهید. به خصوص سلاح اسنایپر و شاتگان. اینک بازی را ذخیره کرده و با آینه به محوطه اصلی بازی گردید.

ژورنال: Journal of Sebastian Castellanos

gallery_1_9_30777.jpg

روزنامه: Home Destroyed by Flames

gallery_1_9_17301.jpg

آگهی مفقودی: Patrick Higgins

gallery_1_9_60748.jpg

غول: رویارویی سوم با لائورا

gallery_1_9_31147.jpg

پس از خارج شدن از پناهگاه امن و همچنین خارج شدن از اتاق ذخیره، وارد درب دودهانه سمت چپ شوید. راهرو را تا رسیدن به یک قفس آهنین بزرگ ادامه دهید تا بار دیگر با لائورا مواجه گردید. او در حال حاضر با شما کاری نخواهد داشت. محوطه را برای پیدا کردن آیتم جستجو کرده و سپس از راه‌پله مقابل پایین بروید. برای ادامه دادن مسیر، باید اهرمی را فعال کنید اما همین کار باعث وارد شدن لائورا خواهد شد. پس از فعال کردن اهرم، مدت کوتاهی طول می‌کشد تا درب برای ادامه مسیر باز شود. در طول این مدت بهتر است از لائورا فرار کنید و درنهایت از مسیر جدید عبور نمایید. مسیر را ادامه داده و وارد راهرو سمت چپ شوید و آن را با سرعت ادامه دهید. از درب عبور کنید تا وارد یک راهرو دیگر شده باشید. این راهرو را تا انتها دنبال کرده و از سمت راست، قبل از باز شدن درب سمت چپ توسط دو هانتد مسیر را ادامه دهید. مسیر را تا انتها و درب دودهانه ادامه دهید تا میان‌پرده کوتاهی نمایش داده شود. یه صورت موقت دیگر لائورا شما را تعقیب نخواهد کرد. در این اتاق آیتم‌ها را جمع‌آوری کرده و سپس آنجا را ترک کنید. در انتها وارد اتاقک‌های آشین خواهید شد. ابتدا اهرم را فعال کرده و سپس اهرم روی لوله را با شلیک گلوله غیرفعال کنید. این کار باعث هموار شدن مسیر پیش‌رو خواهد شد. آن را ادامه دهید تا بار دیگر لائورا در مسیرتان قرار بگیرد. بهتر است باز هم از و فرار کنید و مسیر را ادامه دهید تا پس از ورود به اتاق بعدی درب پشت سر بسته شود. در این اتاق، بهتر است به مبارزه با لائورا بپردازید چون از راه خواهد رسید. در این محل، یک اهرم لوله در سقف میان ستون و دیوار قرار دارد که می‌توانید پس از آمدن لائورا، او را به محل کشانده و با شلیک به اهرم رویش آتش بریزید. او پس از فعال کردن اهرم سبز از یکی از کوره‌ها وارد می‌شود. پس از این از راه باز شده حرکت کرده و از نردبان بالا بروید.

gallery_1_9_38974.jpg

پس از بالا رفتن از نردبان، در یک اتاقک آتشین دیگر هستید و لائورا نیز همچنان در تعقیب شما است. در این محل نیز برای ادامه مسیر باید درانتها یک اهرم را غیرفعال کنید. برای مبارزه با لائورا، از اسلحه‌های اسنایپر و شاتگان استفاده کنید؛ اگر اپگرید شده باشند در این مبارزه بسیار کارساز خواهند بود همچنین یک لوله و اهرم سقفی برای ریختن آتش نیز در نزدیکی اهرم سبز انتهای مسیر وجود دارد. نکته در مورد مبارزه با لورا این است که نباید بیش از حد از وی دور شد چون او غیب می‌شود و از نزدیک شما ظاهر خواهد شد. در فاصله‌ای کم او را به دنبال خود بکشانید و با شلیک شاتگان و اسنایپر با او مبارزه کنید. پس از باز شدن مسیر از ان عبور کنید تا خود را در یک اتاقک بسته بیابید که گاز در حال اشباع محل است. روی سقف و در سمت چپ دو پنکه سقفی اهرم را با شلیک گلوله بشکنید تا جریان گاز متوقف شود. اینک از درب گرد مقابل بگذرید تا خود را در یک اتاقک آتشین دیگر ببینید. بار دیگر لورا ظاهر خواهد شد. این بار علاوه بر شلیک تیر و انداختن بمب، از اجساد روی زمین نیز برای ضربه زدن به هیولا استفاد کنید. وقتی نزدیک جسدی شوید، لورا از داخل آن بیرون خواهد آمد و این فرصت کوتاه، زمانی عالی برای سوزاندن جسد و در ادامه سوزاندن لورا است. چند اهرم سقفی در روی لوله‌ها در طرفین اتاق نیز وجود دارند که باید شکسته شوند تا مسیر بعدی هموار شود. در این محل باید پایین بروید و مبارزه نهایی با لورا را آغاز کنید. در این محل، امکان پیاده کردن همه تاکتیک‌ها در اتاق‌های قبلی فراهم است. لوله‌ها و اهرم سقفی برای ریختن آتش روی لورا، شلیک با اسلحه، سوزاندن اجساد، پرتاب بمب و ... پس از کشتن لورا، ۸ هزار ژل سبز او را جمع‌آوری کنید. اینک یک اهرم سقفی را برای ادامه مسیر باید بشکنید و همچنین یک اهرم سبز زمینی را برای باز شدن یک راه به اتاقک دیگر فعال کنید. برای باز شدن مسیر باید کمی صبر کرد تا آتش خاموش شود و سپس وارد ان شوید و تعداد زیادی خشاب و همچنین یک مجسمه و کلید صندوقچه به دست آورید. حال وارد آسانسور شوید تا به طبقه پایین بروید.

غول: آمالگام آلفا

gallery_1_9_56729.jpg

در حیم جرکت آسانسو، روویک بار دیگر ظاهر می‌شود و در جریان میان‌پرده با سباستین صحبت می‌کند. پس از پایان میان‌پرده و ههمچنین پایان حرکت آسانسور، سباستین بار دیگر در عمارت خاندان ویکتوریانو خواهد بود. از پایین درب سمت چپ مسیر اصلی یک تکه از نقشه‌های شهر را بردارید. اینک مسیر اصلی راهرو را تا رسیدن به اتاق با نور قرمز ادامه دهید. از اتاق بعدی نیز عبور کرده و درانتهای راهرو وارد درب شوید. در این محل یک میان‌پرده دیگر نمایش داده می‌شود که در جریان ان، دکتر خیمنز مشغول آزمایش روی لزلی ویترز در ماشین STEM است. دکتر به سباستین می‌گوید لزلی تنها بیماری بوده که در دنیای روویک وارد شده و موفق شده از آن خارج شود؛ این به معنای آن است که لزلی تنها راه برای آن‌ها برای خارج شدن از این کابوس است. پس از پایان میان‌پرده، بار دیگر هیولای آمالگام آلفا ظاهر می‌شود و این بار دکتر را می‌کشد. سباستین نیز به محوطه دیگری خواهد افتاد. کنترل سب را در یک پارکینگ در دست دارید. ۱۰۰۰ ژل سبز در سمت راست خود را برداشته و مسیر را ادامه دهید. در سمت راست اتاق ذخیره بازی است که صدای شخصی از آن به گوش می‌رسد. وارد شوید تا یک میان‌پرده کوتاه در بیمارستان و اتاق کناری اتاق خودتان ببینید. پس از پایان به اتاق پذیرش رفته و از روی پیشخوان جراید یک روزنامه جدید بردارید. همچنین از روی تابلو اعلانات نیز یک آگهی مفقودی بردارید. پس از این می‌توانید از صندلی ارتفا برای اپگرید وضعیت، کلیدها برای باز کردن صندوقچه‌ها و دفترچه روی میز پرستار برای ذخیره بازی استفاده کنید. اینک وقت بازگشت و ادامه بازی است.

MAP FRAGMENT 20

gallery_1_9_51273.jpg

روزنامه: Irregularities at Hospital

gallery_1_9_19965.jpg

آگهی مفقودی: DR. Marcello Jimenez

gallery_1_9_54583.jpg

gallery_1_9_23654.jpg

gallery_1_9_65975.jpg

اتاق ذخیره بازی را ترک کرده و در ادامه مسیر، از کانال کوچک سمت چپ و گوشه اتاق داخل شوید. مسیر را ادامه دهید تا متوجه حضور هیولای بعدی یعنی آمالگام آلفا شوید. آیتم‌های اتاق را جمع‌آوری کرده و درانتها از کانال بعدی نیز عبور کنید. در اتا و سالن جدید آیتم‌ها را برداشته و مسیر را دنبال کنید تا به محوطه اصلی پارکینگ برسید. در اینجا آمالگام به سمت سب حمله کرده و او را به طبقه پایین می‌اندازد. اینک زمان مبارزه با این هیولا است. چند استراتژی موثر برای شکست او جود دارد. بهترین روش، شلیک تیر یخ‌زن با کمان و سپس شلیک با شاتگان یا اسنایپر به سرهای هیولا است؛ آمالگام سه نوع سر مختلف روی بدنش دارد که به همه‌شان باید شلیک شود. روش دیگر مخصوص زمانی است که قصد دارید آمالگام را به سمت خود بکشانید. در این زمان روی زمین می‌توان یک تیر شوک برقی با کمان قرار داد تا پس از عبور هیولا روی آن متوقف شود. باز هم شلیک به سرها. این روش سریع‌تر از تیرها با بمب‌های انفجاری هیولا را از پای درخواهد آورد. پس از کشته شده هیولا، بازی درب جدیدی که باز می‌شود را نشان خواه داد. بهتر است ابتدا ۲۰ هزار ژل سبز از جسد آمالگام بردارید و پس از جستجوی محل برای یافتن آیتم‌ها وارد آسانسور باز شده شوید. پس از این مرحله به پایان خواهد رسید.

ویدیو‌های راهیاب

بخش اول

بخش دوم

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

پست‌های توصیه شده

تاکنون دیدگاهی ارسال نشده است