195 مقاله
در این ویکی

راهیاب رزیدنت اویل 7/بخش ۳

Movyn

رزیدنت اویل ۷: بایوهازارد (انگلیسی: RESIDENT EVII. biohazard) که در ژاپن با نام بایوهازارد ۷ رزیدنت اویل (BIOHAZARD 7 Resident Evil) شناخته می‌شود، یک بازی در سبک اول شخص و ترس و بقا است که توسط شرکت کپ‌کام ساخته شده است. این بازی نخستین بار در نمایشگاه E3 ۲۰۱۶ معرفی شد و قرار است در ۲۴ ژانویه ۲۰۱۷ نیز عرضه شود. البته این بازی در خود ژاپن با دو روز تاخیر و در ۲۶ ژانویه منتشر خواهد شد. این بازی که یازدهمین بازی از سری اصلی مجموعه بازی‌های رزیدنت اویل است، به شکل کامل از قابلیت Playstation VR نیز پشتیبانی خواهد کرد.

در راهیاب پیش رو، گیم‌پلی این بازی در سخت‌ترین حالت ممکن یعنی Madhouse طی شده است که با تغییراتی بسیار جزئی در سایر سطوح سختی نیز قابل استفاده است.

در بخش قبلی، مبارزه با جک بیکر را از پیش رو گذراندید. مبارزه در گاراژ عمارت که درنهایت با شکست جک تمام شد. اما به گفته زویی او همچنان زنده است. در اهیاب پیش رو، ایتن بار دیگر مجبور به مواجهه با جک بیکر می‌شود.

بخش سوم: مبارزه با جک بیکرز

RESIDENT_EVIL_7_biohazard_Scorpion_Key_pick_up.jpg

اتاق ذخیره را کاملا بررسی کنید تا آیتم‌هایی مثل خشاب، پودر و ... پیدا کنید. داخل کشو نیز یک فایل قرار دارد که باید مشاهده کنید. پودرهای آبی و نوار ویدیویی را در جعبه بگذارید تا فضای خالی داشته باشید. از اتاق خارج شده و دالان کناری را پایین بروید. حالا در زرزمین خواهید بود که هر لحظه ممکن است با یک Molded مواجه شوید. راه مقابل را دنبال کرده و در کنار لوله‌های بزرگ چسبیده به دیوار چند خشاب بردارد. درب آبی را کنار زده و وارد محوطه بعدی شوید. نقشه را از رو قفسه بردارید. از قفل‌بازکن برای باز کردن جعبه استفاده کنید. آیتم‌های دیگر این اتاق را نیز بردارید. یک عکس نیز خواهید دید که محلی مخفی را نمایش می‌دهد. این محل، در کنار شومینه اتاقی است که گوزن خشک شده قرار داشت. بعد از برداشتن آیتم‌ها، به قسمت دوم اتاق بروید. از پله‌ها پایین رفته و در پایین میز یک سکه دیگر بردارید. یک مجسمه Mr. Everywhere نیز در کنار درب قفل شده است که باید بشکنید. مسیر را بالا برگشته و به قسمت اول اتاق برگردید. درب فلزی سمت چپ را باز کرده و وارد شوید. در قسمت بعد از پلکان سمت چپ بالا رفته و کوریدور را تا انتهای راهرو سمت چپ دنبال کنید. اتاق‌ها را پشت سر گذاشته تا به اتاق گوزن برسید. اینک می‌تونید محلی که در عکس مشخص شده بود را بررسی کنید. یک سرنگ استروئید خواهید داشت که همین الآن استفاده کنید. در سمت چپ، مسیر را از طریق باریکه دنبال کنید تا به محوطه اصلی عمارت برگشته باشید. در این محل، قفسه‌های کوچکی در مرکز تالار قرار دارد. با کمک سکه‌ها، قفسه سمت راست را برای برداشتن «کلید عقرب» باز کنید. با این کلید، درب چوبی کنار ساعت را می‌توانید باز کنید. این درب شما را به کوریدور منتهی به زیرزمین و اتاق ذخیره بازی برمی‌گرداند.

large.598e7ea69bb68_re72017-02-0615-38-3

بهتر است ابتدا بازی را ذخیره کرده و سپس وارد دالان زیرزمین شوید. باید تمام رهارو را مثل سابق برگردید و در نهایت وارد درب سفید سمت چپ شوید. فایل بالای دست‌شویی و دیگر آیتم‌ها را بردارید. یک سکه نیز در زیر تخت مومیایی وجود دارد. یک جعبه با نوار زرد نیز هست که می‌توانید بشکنید و خشاب بردارید. در این جا، یک پازل ساده وجود دارد که باید درب کوره‌های روی دیوار را به ترتیب خاصی باز کنید. ابتدا درب سوم از سمت چپ، سپس درب اول از سمت راست را باز کنید تا درب اول از سمت چپ باز شود. آن را باز کرده و کلید را بردارید. Molded را بکشید و از راهرو عبور کنید. وارد درب سمت چپ، پیش از رسیدن به درب آبی رنگی که قبلا باز کرده بودید شوید. یک Molded دیگر نیز هست که می‌توانید بکشید. ترفند دیگر برای ذخیره خشاب‌ها و آیتم‌های سلامتی بخش‌تان استفاده از درب‌ها است. هر زمان که با یک Molded مواجه شدید، به سمت درب برگشته و درب را ببندید. وقتی Molded نزدیک درب شد، درب را کمی باز و سپس ببندید. اگر این کار را چند بار انجام دهید، Molded نخواهد توانست از درب عبور کند و در زمین آب خواهد شد. حال که مسیر پاک‌سازی شده می‌توانید پلکان انتهای اتاق و سمت چپ را بالا رفته و وارد درب بعدی شوید. Molded خزنده را با شلیک سه تیر به سر نابود کنید. آیتم‌های اطراف موتورخانه را بردارید. درب دیگر اتاق را با کلیدی که از کوره برداشتید باز کنید. در اینجا، جک بیکرز را خواهید دید که در طرف دیگر اتاق، سومین آیتم-کلید را بر می‌دارد. مشخص است که برای بازیابی این آیتم، باید یک مبارزه دیگر با این مرد نامیرا داشته باشید. پس از این، مسیر سمت چپ را پایین رفته و درانتهای کوریدور از درب دودهنه خارج شوید. در بالای پلکان، وارد درب نیمه‌باز شوید؛ جایی که جسد افسر پلیس روی دیوار آویزان شده است. آیتم‌های اتاق شامل پودر و یک سکه را برداشته و خارج شوید. در سمت دیگر راهرو، آیتم-کلید آویزان را برسی کنید تا جک بار دیگر شما را غافلگیر کند. بهترین استراتژی در اینجا، برای اینکه حتی یک خشاب و آیتم سلامتی نیز هدر ندهید استفاده از کیسه‌های جسد آویزان شده است. باید با مهارت، به کیسه‌ها لگد بزنید و جک را خسته کنید. او را آن‌قدر با کیسه‌ها بزنید تا خسته شود. اگر ۱۰ تا ۱۵ بار این کار را انجام دهید، او بدون اینکه بتواند کاری کند مرتب عقب خواهد رفت. پس از اینکه خسته شد، او به سمت دیگر اتاق رفته تا یک قیچی بردارد. پشت سرش حرکت کنید و اره برقی را بردارید.

large.598e7e9c8a594_re72017-02-0612-39-1

بهترین استراتژی در این مبارزه نشستن است. وقتی او قصد ضربه زدن داشت باید بنشینید و از ضربه جاخالی دهید. پس از این می‌توانید چند ضربه کامل با اره برقی به او بزنید. این کار را چند بار باید انجام دهید. درصورتی که او دیوانه‌وار حمله کرد، بهتر است عقب بروید و صبر کنید تا پس از چند بار چرخاندن قیچی خسته شود. نزدیک شده و ضربه بزنید تا درنهایت او را به دو تکه تبدیل کنید. با این استراتژی شما هیچ خشاب یا آیتم سلامتی مصرف نخواهید کرد و بدون صدمه می‌توانید در این نبرد مرگبار موفق شوید. آیتم‌های اتاق را جمع کرده و با اره برقی، قفل درب را بشکنید. با ان کار خود اره نیز خواهد شکست. از درب فلزی، راهرو و درب دودهنه بعدی عبور کنید. آیتم‌ها را برداشته و مسیر را به بالا ادامه دهید. در روی قفسه، یک مدل چوبی اسلحه شاتگان را بردارید و خارج شوید. حالا وارد موتورخانه و دالان‌های سیاه زیرزمین شده‌اید. کاری که باید انجام دهید برگشتن به تلار اصلی عمارت و استفاده از سومین و آخرین آیتم-کلید روی درب کنار تلفن است. پیش از این اما در دالن‌ها با دو Molded مواجه خوهید شد. با کمک استراتژی پشت در نگه داشتن آن‌ها، مسیر را باز کنید. به بالای پلکان رفته و در اتاق ذخیره بازی، آیتم‌های اضاقی را از فضای خود حذف کنید. کلید اسکورپیون، اسلحه و خشاب و همچنین مدل چوبی شاتگان را حتما همراه داشته باشید. در کوریدور، پیرزن را بار دیگر خواهید دید. از کنارش عبور کرده و در راهرو سمت راست وارد درب شوید. در تالار اصلی هستید. به سمت اتاق بین دو پلکان بروید و شاتگان را بردارید. مدل چوبی را جایگزین کرده تا درب باز شود. از پلکان سمت چپ بالا رفته و وارد درب سفید شوید. در اینجا به اتاق دستگاه ویدیو بروید. با کلید اسکورپیون قادر به باز کردن درب داخل اتاق هستید. در بخش دوم آن اتاق، آیتم‌هایی مثل خشاب، پودر و ... را بردارید. دو فایل نیز در اینجا هست که باید بررسی کنید. شاتگان شکسته را نیز بردارید. این شاتگان را بهتر هست همراه خود داشته باشید چون بعدا می‌توانید آن را تعمیر کنید. به تالار اصلی برگردید و آخری پازل را روی درب کنار تلفن استفاده کنید.

0365_Resident_Evil_7_biohazard.jpg

اینک در حیات پشتی عمارت هستید. از پله‌ها پایین رفته، برگشته و از علف های کنار پله‌ها به قسمت مخفی بروید. در اینجا یک آیتم تعمیر هست که با کمک آن می‌توانید شاتگان شکسته را تعمیر کنید. طبیعتا این شاتگان قوی‌تر است پس به محض دیدن یک جعبه محتویات می‌توانید شاتگان ضعیف را از منوی خود حذف کنید. محوطه مخفی دیگر در حیات، بین دو پله ایوان عمارت است. در بین این دو پله و روی دیوار ایوان، یک قسمت مخفی است که باید ابتا درپوش را برداشته و وارد آن شوید. در اینجا یک سکه مخفی وجود دارد. پودر را نیز برداشهته و خارج شوید. حالا باید وارد کابین وسط حیاط شوید. البته قبل از ورود و در پلکان ورود به این کابین، یک مجسمه Mr. Everywhere نیز هست که برای نابود شدن سر و صدا می‌کند. اینجا اتاق ذخیره و مدیریت آیتم است؛ همراه با تعداد زیادی آیتم، فایل و ... که می‌توانید بردارید. باید بشود یکی از قفسه‌ها را نیز با سکه باز کنید. در برگشت و خروج از درب، تلفن زنگ خورده و باید بار دیگر با زویی صحبت کنید. او به شما خواهد گفت که برای خارج کردن میا و زویی از عمارت، نیاز به ساخت نوعی سرم است. برای برداشتن رم نیز باید به خانه قدیمی در سمت دیگر حیاط بروید؛ جایی که مارگاریت در کمین شما خواهد بود. به هر شکل بازی را ذخیره کرده و از کابین خارج شوید.

ویدیو

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

پست‌های توصیه شده

تاکنون دیدگاهی ارسال نشده است