195 مقاله
در این ویکی

راهیاب رزیدنت اویل 7/بخش ۱۱

Movyn

رزیدنت اویل ۷: بایوهازارد (انگلیسی: RESIDENT EVII. biohazard) که در ژاپن با نام بایوهازارد ۷ رزیدنت اویل (BIOHAZARD 7 Resident Evil) شناخته می‌شود، یک بازی در سبک اول شخص و ترس و بقا است که توسط شرکت کپ‌کام ساخته شده است. این بازی نخستین بار در نمایشگاه E3 ۲۰۱۶ معرفی شد و قرار است در ۲۴ ژانویه ۲۰۱۷ نیز عرضه شود. البته این بازی در خود ژاپن با دو روز تاخیر و در ۲۶ ژانویه منتشر خواهد شد. این بازی که یازدهمین بازی از سری اصلی مجموعه بازی‌های رزیدنت اویل است، به شکل کامل از قابلیت Playstation VR نیز پشتیبانی خواهد کرد.

در راهیاب پیش رو، گیم‌پلی این بازی در سخت‌ترین حالت ممکن یعنی Madhouse طی شده است که با تغییراتی بسیار جزئی در سایر سطوح سختی نیز قابل استفاده است.

در قسمت قبلی راهیاب، میا تمام تلاشش را کرد تا ایتن را از اسارت اولین نجات دهد. اگر در بخش نهم میا را نجات داده بودید، او پس از نجات ایتن قدرت مقابله با قدرت‌های ذهنی اولین را دارد. شما نمونه را گرفتید و باید مسیر را دنبال کنید. با این حال اگر زویی را نجات داده بودید، زویی به هر شکل می‌مرد۷ میا ایتن را از ساارت نجات می‌داد اما بعد از این، توانایی مقابله با قدرت ذهنی اولین را نداشت. همین موضوع، باعث می‌شود تا میا به دستور اولین، به ایتن حمله کند. در این مبارزه، ایتن ناچار است همسرش را کشته و با نمونه سرنگ از محل خارج شود.

بخش یازدهم: معدن نمک و غول آخر

large.598e7ed2b150c_re72017-02-0623-27-0

از جعبه آیتم‌ها، تا جای ممکن سلاح و خشاب بردارید. از پودرها نیز برای ساخت مهمات استفاده کنید. پس از مدیریت آیتم‌ها، وقت خروج از این کلبه است. مسیر باریک محوطه جنگلی را ادامه داده تا به یک آسانسور برسید. در اینجا چند مولدد وجود دارد؛ با شاتگان یا بمب این موجودات را از بین برده و وارد آسانسور شوید. محوطه بعدی یک معدن در اعماق زمین است و تنها مسیر پیش رو غیر از مولددها، با تله‌های انفجاری نیز پر شده است. پس با احتیاط جلو رفته و تله‌ها را خنثی کنید. آیتم‌هایی مثل خشاب نیز وجود دارند که بهتر است بردارید. از دالان‌ها یکی پس از دیگری عبور کرده و درنهایت به دالان بسته‌ای همراه با یک واگن کوچک خواهید رسید. واگن را حرکت دهید تا با برخورد به مانع مسیر را باز کند. حالا راه را مجددا دنبال کنید. پیش از بالا رفتن از راه پله، تله انفجاری را خنثی کنید. همچنین قبل از بالا رفتن از پله‌ها بهتر است به جلوی محوطه بسته و واگن بروید. در مقابل، کنار بشکه‌های روی سکو یک مجسمه Mr. Everywhere هست که باید بشکنید. حالا از پله‌ها بالا رفته و وارد اتاق بعدی شوید. فایل را از لپ‌تاپ مطالعه کنید؛ پودر ر از روی میز و آیتم استروئید را از پایین تاب‌های حمام بردارید. دیگر آیتم‌های اتاق را نیز برداشته و وارد اتاق بعدی شوید. فایل روی قفسه را مطالعه کنید. عکس‌ها و مدارک موجود در قسمت دیگر اتاق را نیز بررسی و مقابل محفظه سرد بروید. حالا جعبه روی محفظه را باز کرده و نمونه بافت اولین را در آن استفاده کنید. ماشین مدتی زمان نیاز دارد تا واکسن تولید کند؛ در این بازه اتاق را برای پیدا کردن آیتم ها و فایل‌های دیگر جستجو کنید. از طریق فایل‌ها مشخص می‌شود که ایوی سریع‌تر از افراد عادی عمر کرده و پیر می‌شود. واکسن را برداشته و به اتاق بعد بروید. بهتر است بازی خود را ذخیره کنید؛ سلاح‌های شاتگان، مگنام و اسلحه کمری را همراه با خشاب همراه داشته باشید و درنهایت اتاق را به محوطه بعدی ترک کنید.

large.598e7ed527be6_re72017-02-0623-57-2

large.598e7ed813ce6_re72017-02-0700-00-0

از پلکان پایین رفته و پس از کمی حرکت، وارد دالان سمت چپ خود شوید. در محوطه بعدی اولین لحظه‌ای ظاهر و ناپدید می‌شود. به زودی مولددها شما را فرا خواهند گرفت. بهتر است آن‌ها را گروهی با بمب یا از طریق هدشات با شاتگان از پیش رو بردارید. یک تیر شاتگان به سر معمولا مولدد را می‌کشد. دالان‌ها و پله‌ها را یکی پس از دیگری بالا بروید. در محوطه بالا به مولدد چاق می‌رسید که با دو هدشات با مگنام به راحتی از بین می‌رود. پس از مرگ نیز صبر کنید تا ابتدا منفجر شود و بعد از کنارش بگذرید.  پلکان بعدی شکسته و باید پایین بپرید. در اینجا هم دو مولدد چاق هست که در مجموع با ۴ تیر مگنام به راحتی قابل کشتن هستند. آیتم‌های محوطه را برداشته و پیش از بالا رفتن از نردبان، تله‌های انفجاری که در اطرافش هست را از بین ببرید. حالا از نردبان بالا رفته و داخل تونل نیز از باریکه سمت راست وارد محوطه بعد شوید. بازی را ذخیره و وارد محوطه بعدی شوید؛ محوطه بعدی، برگشت به اتاق مهمان‌های عمارت بیکرها است. در طبقه دوم قفسه آخرین مجسمه Mr. Everywhere را نیز بردارید. میان‌پرده کوتاهی از لحظات اولیه بازی را خواهید دید؛ جایی که همراه میا بودید. به محوطه بعد بروید. از پلکان بالا رفته و یک خاطره دیگر از اول بازی را ببینید؛ خاطره ناخوشایندی از مبارزه با میا است! حالا نوبت ظاهر و ناپدید شدن اولین است. این مسیر جهنمی پر از خاطرات بد اوایل بازی از میا است و مشخص می‌شود پشت همه این قضایا اولین قرار داشته که از طریق کنترل ذهن، میا را وادار به مواجهه با ایتن می‌کرد. به آشپزخانه و کوریدور آن بروید تا مجددا اولین را ببنید. زمانی که ایتن واکسن را نشان می‌دهد، ایوی مضطرب می‌شود که نشانه خوبی هست! به نظر این واکسن روی او کارساز خواهد بود. از آشپزخانه برگشته و از طریق پلکان به اتاق‌های زیر شیروانی بروید. همچنان بالا بروید و از بازی‌ها ذهنی اولین که خاطرات مواجهه با میا را تکرار می‌کند نگران نباشید. این بالا اولین کوچک به دام افتاده و سعی می‌کند مانع رسیدن شما به خودش شود. حملاتش را بلاک کنید و به تدریج نزدیکش شوید. ایتن واکسن را تزریق و ایوی را شکست می‌دهد.

large.598e7ee67fae9_re72017-02-0700-01-2

حالا وقت آن است که از دنیای ذهنی ایوی خارج شوید و متوجه شوید که پیرزن روی ویلچیر که مدام دیده می‌شد، همان اولین است. پیش از این مشخص شده بود که ایوی سریع‌تر از افراد عادی عمر می‌کند و ظاهرا به سرعت کودکی، نوجوانی و جوانی را پشت سر گذاشته و الان پیر شده است. او واقعا نمی‌داند که چرا همه از او متنفر هستند. به زودی جهش‌های اولین شروع و او بسیار بزرگ می‌شود. صورتش روی دیوار ظاهر می‌شود که باید به آن تیراندازی کنید. در نهایت او شما را بیرون از عمارت پرتاب می‌کند و خودش به قدری بزرگ می‌شود که عمارت تخریب می‌شود. مبارزه با غول‌آخر در این بازی استراتژی ساده‌ا دارد و باید با سلاح‌های قوی مثل شاتگان و مگنام به صورتش شلیک کنید. او چند بار شما را خواهد گرفت که برای رهایی باید ب صورتش شلیک کنید. این کار را تا وقتی که از هلی‌کوپتر، اسلحه برای شما می‌اندازند دنبال کنید. شخصی به شما خواهد گفت که از اسلحه استفاده کنید. «اسلحه آلبرت» کاملا روی او موثر است و با چند شلیک هیولا خواهد مرد. شخصی به نام ردفیلد شما را نجات داده است و باید با هلی‌کوپتر، از یک عمارت تخریب شده دیگر خارج شوید. در اینجا اگر میا را نجات داده باشد همراه با شما نجات پیدا می‌کند. در غیر این صورت او اینجا نیست و ایتن سعی می‌کند با این موضوع کنار بیاید.

large.598e7ee807795_re72017-02-0700-03-4

large.598e7ee99ab5a_re72017-02-0700-05-1

ویدیو

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

پست‌های توصیه شده

تاکنون دیدگاهی ارسال نشده است