195 مقاله
در این ویکی

راهیاب رزیدنت اویل 7/بخش ۱۰

Movyn

رزیدنت اویل ۷: بایوهازارد (انگلیسی: RESIDENT EVII. biohazard) که در ژاپن با نام بایوهازارد ۷ رزیدنت اویل (BIOHAZARD 7 Resident Evil) شناخته می‌شود، یک بازی در سبک اول شخص و ترس و بقا است که توسط شرکت کپ‌کام ساخته شده است. این بازی نخستین بار در نمایشگاه E3 ۲۰۱۶ معرفی شد و قرار است در ۲۴ ژانویه ۲۰۱۷ نیز عرضه شود. البته این بازی در خود ژاپن با دو روز تاخیر و در ۲۶ ژانویه منتشر خواهد شد. این بازی که یازدهمین بازی از سری اصلی مجموعه بازی‌های رزیدنت اویل است، به شکل کامل از قابلیت Playstation VR نیز پشتیبانی خواهد کرد.

در راهیاب پیش رو، گیم‌پلی این بازی در سخت‌ترین حالت ممکن یعنی Madhouse طی شده است که با تغییراتی بسیار جزئی در سایر سطوح سختی نیز قابل استفاده است.

در بخش قبلی راهیاب، بسیاری از حقایق روشن شد؛ اینکه اولین دقیقا چه کسی بوده و میا چه نقشی در ماجرای ورود او به عمارت بیکرها داشته است. اولین یک کودک طراحی شده در آزمایشگاه بوده که به DNA او به قصد استفاده به عنوان سلاح بیولوژیکی دچار تغییر شده بود. کودک در حال انتقال به آزمایشگاه دیگر، از طریق کشتی بود و میا و «آلن» به عنوان کارمندان شرکت نامشخصی به شکل صوری نقش پدر و مادر این کودک را برعهده گرفته بودند. با این حال کودک خود را آزاد و شروع به استفاده از قدرت‌هایش کرد. او همه را کشت جز میا، چون تصور می‌کرد او مادرش است.

بخش دهم: نجات ایتن

0026_Resident_Evil_7_biohazard.jpg

از اتاق خارج شده و فایل داخل کیف در کنار درب انتهایی راهرو را مطالعه کنید. پس از این باید از آسانسور نیمه باز داخل شده و از نردبان بالا بروید. در بالا و انتهای این اتاق کوچک واررد کانال شوید تا خود را در اتاق کنترل کشتی پیدا کنید. در اینجا به سمت مانیتور روشن بروید و دوربین‌های نظارتی را بررسی کنید. این کار را تا دیدن ایتن ادامه دهید؛ شما متوجه خواهید شد که او در طبقه S2 اسیر شده ولی به زودی اولین نیز ظاهر خواهد شد. پس از ناپدید شدن اولین، مسیر مقابل را برای ترک سکو دنبال کرده و در انتهای راهرو سما راست وارد اتاق کاپیتان شوید. آیتم‌ها از جمله یک اهرم و نقشه کشتی را برداشته و اتاق را ترک کنید. راهرو را دنبال کرده و در میانه مسیر، درب آسانسور را باز کنید؛ پایین پریده و از اهرم برای باز کردن دریچه استفاده کنید. در کابین آسانسور، فایل روی دیوار را مطالعه کرده و از آسانسور خارج شوید تا در طبقه 2F باشید. مسیر سمت راست خود را دنبال کنید؛ در اوایل پیچ راهرو یک مولدد وجود داره که با استفاده از تاکتیک درب و معطل کردن او، می‌توانید از مواجهه با وی اجتناب کنید. در اتاق ذخیره، آیتم‌ها و فایل را برداشته و سپس خارج شوید. راهرو را دنبال کرده و در اوایل راه از نیمکت سمت راست یک سکه بردارید. مسیر را ادامه دهید؛ درب سمت چپ را آنلاک کرده و به جای وارد شدن، مسیر راهرو را دنبال کنید. در ادامه شما باید وارد درب‌های دودهنه شوید. آیتم‌های این اتاق و نیمه دیگر اتاق (کانال کوچک روی دیوار) را بردارید و سپس به اتاق کناری بروید. در اینجا نیز یک سکه مخفی در گلدان کوچک روی قفسه وجود دارد. وارد درب بعدی شوید تا با یک پازل ساده مواجه باشید. باید براساس تابلوهای سمت راست دیوار، تابلوهای سمت چپ را بازچینی کنید. پس از برداشتن آیتم قفل باز کن از گاوصندوق، این اتاق و اتاق‌های بعدی را از درب دودهنه ترک کنید. راهرو را از سمت راست ادامه داده پس از پیچ سمت راست، وارد درب شوید. آیتم‌ها را برداشته و سپس خارج شوید. مسیر سمت چپ را ادامه داده و درانتها، قفل درب سمت چپ را با قفل باز کن ذوب کنید. در این اتاق یک کلید برای باز کردن کمد اتاق کاپیتان هست که باید بردارید.

0025_Resident_Evil_7_biohazard.jpg

پس از خروج از اتاق، به سمت آسانسور رفته؛ وارد شده و بنشینید. حالا باید از طریق حفره زیر در به طبقه 1F بپرید. از مسیر سمت راست خود استفاده و وارد اتاق ذخیره شوید. بهتر است در اینجا بازی را ذخیره کرده و سپس خارج شوید. کوریدور سمت چپ را دنبال کرده و از جعبه فیوز کنار درب انتهایی، فیوز را بردارید. پس از این کوریدور را تا انتهای مسیر دنبال کرده و درب انتهایی را باز کنید. در این اتاق کیف پشتی، چاقو و آیتم‌های دیگر را برداشته و سپس خارج شوید. حالا کوریدور سمت چپ خود را تا انتها دنبال کنید و به سمت آسانسور برگردید. پس از ورود مجدد به کابین آسانسور، فیوز برداشته شده را روی پنل آسانسور به کار ببرید و در ادامه از نردبان بالا بروید. نردبان بعدی را نیز بالا بروید و در اینجا بار دیگر به اتاق کنترل کشتی برگردید. سکو را از سمت چپ خارج شوید و در کویدور سمت چپ وار درب دو دهنه شوید. راهرو را دنبال کرده و در کوریدور سمت راست، از راه پله پایین بروید. همان ابتدای مسیر، یک مجسمه Mr. Everywhere در پشت نرده پلکان هست که باید منهدم کنید. پلکان را تا انتها پایین بروید و یک سکه بردارید. حالا از پلکان بالا برگشته و با دنبال کردن مسیر وارد اتاق کاپیتان شوید. پس از اینکه درب را پشت سر خود بستید، با کمک کلید درب کمد را باز کرده و اسلحه جدید را بردارید. یک مولدد پشت درب خواهد بود که می‌توانید آن را بکشید یا با روش معطل کردن پشت درب از مواجهه با او اجتناب کنید. مجددا به سمت آسانسور رفته و پایین بپرید. از آسانسور خارج شوید تا در طبقه 3F باشید. از طریق درب انتهای راهرو سمت چپ وارد محوطه بعدی شوید. یک مولدد روی زمین هست که می‌توانید نابود کنید. اتاق را برای برداشتن آیتم چک کرده و در نهایت به سمت درب قفل بروید. با آیتم قفل باز کن، قفل را ذوب کرده و وارد شوید. در عرشه کشتی شکسته هستید. مسیر را تا انتها دنبال کرده و سکه انتهای مسیر را بردارید. حالا وارد کوریدور سمت راست شوید. در انتها وارد اتاق شده و آیتم‌های مختلف، از جمله اسلحه کمری را بردارید. در قسمت دیگر، آیتم قفل باز کن را از کمد برداشته و در بخش دوم اتاق نیز جعبه انتهایی را بشکنید. حالا باید برگردید و یک رشته کابل از قسمت دیگر اتاق بردارید؛ با این حال، به محض شروع باز کردن کابل، دو مولدد وارد اتاق خواهند شد پس بهتر است در وسط اتاق، بمب کار بگذارید و بعد از این کار کابل را بردارید.

0034_Resident_Evil_7_biohazard.jpg

با دراختیار داشتن کابل، می‌توانید آخرین آیتم پنل آسانسور را نیز کار بگذاید. پس کل مسیر را برگشته، وارد آسانسور شده و سپس از دریچه برای ورود به کابین استفاده کنید. اینجا اما به جای جاگذاری کابل مجددا از آسانسور خارج شده و به طبقه 2F بروید. در این طبقه، تعدادی جعبه و البته یک مجسمه Mr. Everywhere هست که حالا با داشتن چاقو و اسلحه قادر به تخریب‌شان هستید. جعبه‌ها در اتاق با درب دودهنه هستند و اتاق مجسمه نیز در انتهای کوریدور سمت چپ منتهی به همین درب‌ها است. واد آن اتاق شده، از نردبان به طبقه بالای اتاق بروید و مجسمه را در سمت دیگر با شلیک تیر منهدم کنید. حالا به کابین آسانسور برگشته و کابل را جاسازی کنید. حالا که آسانسور فعال شده، به طبقه S2 بروید؛ جایی که ایتن آنجا اسیر شده است. این طبقه، مملو از مولددهای قدرتمند، در گوشه پیچ‌ها است و بهتر است در راهرو، پیچ‌ها را با احتیاط بگذرانید. شما باید تمام مسیر را به جلو ادامه داده و مولددهای پی در پی را از بین ببرید. در آخرین راهرو، گاوصندوق روی دیوار را باز کرده و یک سکه بردارید. در ادامه به جای ورود به درب سمت راست، به درب انتهای راهرو در سمت چپ بروید. آیتم‌ها را برداشته و حالا می‌توانید به درب قبلی بروید. ایتن و اولین هر دو اینجا هستند. در این قسمت یک میان‌پرده خواهید دید که مشخص می‌شود جک بیکرز و خانواده‌اش، به خاطر کارهای اولین، مجبور به اطاعت از او شدند. جک از شما می‌خواهد که اولین را متوقف کرده و خانواده‌اش را نجات دهید. پس از ای میان‌پرده، میا شما را از اسارت آزاد می‌کند. حالا که در زمان انتخاب، میا را با واکسن نجات دادید، او شما را بیرون می‌فرستد، نمونه بافت اولین را به ایتن می‌دهد و از او می‌خواهد تا اولین را پیدا کرده و او را نابود کند. چون او را قبلا نجات داده بودید، او قادر خواهد بود تا با بازی ذهنی اولین مبارزه کند. ولی اگر زویی را نجات داده بودید، اولین قادر به کنترل ذهنی کامل میا می‌شد و در این بخش، باید با میا تا حد مرگ مبارزه می‌کردید.

کنترل ایتن را در اختیار دارید، مسیر را ادامه داده و دراتاق بعدی، از روی میز یک سکه دگر بردارید. مسیر را دنبال و درنهایت از کشتی خارج شوید. مسیر جنگلی را دنبال کرده و در قسمت خزه‌های سمت راست مسیر (در نزدیکی کلبه) یک سکه دیگر بردارید. از مسیر آبی و سپس نردبان، وارد کلبه شوید. صدای یک مجسمه Mr. Everywhere را می‌شنوید ولی اول باید اسلحه‌های خود را بازیابی کنید. در ادامه آیتم‌ها و فایل‌های مختلف را بردارید و رادیو روی میز را روشن کنید. از صندوق آیتم‌ها، سلاح‌ها و سایر وسایل را برداشته و بازی را ذخیره کنید.

ویدیو

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

پست‌های توصیه شده

تاکنون دیدگاهی ارسال نشده است