• اطلاعیه ها

    • Movyn

      مسابقه بازی‌پدیا   یکشنبه, 30 مهر 1396

      بازی‌پدیا برای تشویق کاربران و مخاطبان به مقاله‌نویسی، اقدام به برگزاری مسابقه ماهیانه مقاله‌نویسی می‌کند.   بازی‌پدیا برای تشویق کاربران و مخاطبان به مقاله‌نویسی، اقدام به برگزاری مسابقه ماهیانه مقاله‌نویسی می‌کند. در جریان این رقابت که از ابتدای هر ماه آغاز و تا انتهای ماه دنبال می‌شود، ۵ کاربری که در طول آن ماه، بیشترین مقاله را در تمامی ویکی‌ها ارسال کرده باشند معرفی خواهند شد. جوایز برنگان این مسابقه، به ترتیب زیر خواهد بود.   برای اطلاعات بیشتر به صفحه مسابقه مراجعه نمایید.
179 مقاله
در این ویکی

راهیاب رزیدنت اویل صفر

Movyn

Resident Evil 0 Walkthrough

gallery_1_5_23497.jpg

کاور بازی در نسخه گیم‌کیوب

مقاله بازی

توسعه‌دهنده Capcom
منتشرکننده Capcom

Virgin Interactive

کارگردان کوجی اودا
نویسنده نوبورو سوگیمورا
تهیه‌کننده تاتسویا مینامی
تاریخ انتشار ۱۲ نوامبر ۲۰۰۲ (گیم‌کیوب)

۱ دسامبر ۲۰۰۹ (Wii)

ژانویه ۲۰۱۶ [نسخه HD] (کنسول‌های نسل هفتم، هشتم و PC)

سبک
پلت‌فرم‌ها GameCube

Wii

Microsoft Windows

PlayStation 3

PlayStation 4

Xbox 360

Xbox One

تعداد بازیکنان 1
رده‌بندی سنی ESRB: M

رزیدنت اویل صفر یا رزیدنت اویل زیرو (انگلیسی: Resident Evil Zero و به ژاپنی: biohazard 0‎ バイオハザード0) پنجمین بازی از سری اصلی مجموعه بازی‌های رزیدنت اویل است که در سال ۲۰۰۲ توسط کپ‌کام، به صورت انحصاری برای کنسول نینتندو گیم‌کیوب عرضه شد. این بازی آخرین بازی سری در سبک کلاسیک، با زاویه دوربین سوم شخص ثابت و به عنوان یک پیش‌درآمد برای بازی رزیدنت اویل می‌باشد. در ژانویه ۲۰۱۶، کپ‌کام نسخه‌ای از بازی را تحت عنوان HD remaster برای کنسول‌های نسل هفت و هشت و همچنین مایکروسافت ویندوز عرضه کرد که شامل افزایش تفکیک‌پذیری گرافیکی بازی در فرمت HD و همچنین افزوده شدن برخی محتواهای جدید از جمله لباس‌های جدید بوده است. راهنمای زیر قابل استفاده روی تمامی پلتفرم‌های مورد استفاده این بازی می‌باشد.

پس از گزارش‌های رسیده به اداره پلیس شهر راکون پیرامون وقوع چندین مورد قتل وحشتناک که در آن قربانیان خورده شده بودند، در جولای ۱۹۹۸ اداره پلیس، تیم براوو بهترین گروه پلیسی خود یعنی گروه استارز را به کوهستان آرکلی می‌فرستد. در تاریکی شب اما هلی‌کوپتر تیم دچار نقص فنی شده و سقوط می‌کند. با این حال خلبان تیم یعنی ادوارد دیوی با مهارت موق می‌شود هلی‌کوپتر را بدون صانحه فرود بیاورد. تیم که اینک در آرکلی فرود آمده‌اند تحقیقات خود را شروع می‌کنند. در ادامه آن‌ها یک خودرو نظامی منهدم شده با چند جنازه در اطرافش دیده و به آنجا می‌روند. تازه‌کارترین عضو تیم یعنی ربکا چمبرز در کنار اجساد پرونده‌ای پیدا می‌کند که متعلق بهه یک مرد نظامی به نام بیلی کوئن است. کوئن درواقع متهم به قتل ۲۳ نفر غیر نظامی است و درحال انتقال به زندان بوده که خودرو آن‌ها اینک واژگون شده است. با توجه به اینکه در میان اجساد بیلی حضور ندارد؛ تیم او را مظنون قتل‌های اخیر دیده و جستجو برای پیدا کردنش را ادامه می‌دهند. در اینجا ربکا پس از رسیدن به یک قطار متوقف شده وارد واگن می‌شود.

قطار

کنترل ربکا چمبرز را دراختیار دارید؛ به عنوان جدیدترین عضو گروه s.T.A.R.S یک متخصص شیمی و پزشک تیم براوو محسوب می‌شود. پس از ورود به قطار، درب پشت سر شما به شکل خودکار قفل می‌شود. واگن کنونی که در آن هستید به دو درب منتهی می‌شود که درب سمت راست ربکا قفل است و نیاز به کلید دارد. به سمت درب انتهای واگن در سمت چپ بروید و وارد درب شوید.

زامبی‌ها و زالوها

gallery_1_5_53860.jpg

بلافاصله پس از ورود به واگن بعدی میان‌پرده‌ای را مشاهده می‌کنید که در جریان آن ربکا تلاش می‌کند با مسافران صحبت کند ولی در ادامه متوجه می‌شود که همه مسافران این واگن حالت تهاجمی پیدا کرده و به زامبی تبدیل شدند. کنترل ربکا را به دست می‌گیرید و باید زامبی‌ها را کشته یا با مهارت از آن‌ها فرار کنید. در کل سه زامبی در اینجا هستند که می‌توان آن‌ها را به سادگی کشت. پس از ورود به محوطه بعدی وارد اولین درب در سمت راست ربکا شوید. در این اتاق یک خشاب کلت، فایل و همچنین یک جوهر در جیب کت روی دیوار وجود دارد که می‌توانید بردارید. به خاطر داشته باشید هر زمان که به آیتمی نیاز نداشتید می‌توانید آن را در همانجا رها کرده و مجددا در زمان نیاز از همانجا بردارید. از اتاق خارج شده و وارد درب بعدی در سمت راست شوید؛ اینجا اتاق ذخیره بازی است. در اینجا نیز یک فایل جدید، گیاه سبز و همچنین جوهر وجود دارد. از این اتاق نیز خارج شده و تا انتهای این واگن بروید، جایی که درکنار درب بسته یک جسد و کلیدی در دست او خواهید دید. کلید را برداشته و آن را در صفحه محتویات Examine کنید تا نام آن یعنی DINING KEY مشخص شود. این کلید درب قفلی که در واگن اول وجود داشت را باز می‌کند؛ بنابراین واگن‌ها را به واگن اول برگردید.

در همین ابتدای کار، میان‌پرده‌ای از بیلی کوئن نمایش می‌یابد که به این ترتیب مشخص می‌شود او از حادثه خودرو نجات پیدا کرده و به قطار رسیده است. ربکا ابتدا قصد دارد او را دستگیر کند ولی آنچه مشخص است، بیلی نیز مثل ربکا از وجود زامبی‌ها شوکه است. او بی‌اعتنا به هشدار ربکا واگن را ترک می‌کند. کنترل ربکا را دراختیار دارید؛ مسیر را به سمت واگن اول برگردید تا بار دیگر میان‌پرده نمایش داده شود. در این میان‌پرده ادوارد دیوی از اعضای تیم ناگهان از پنجره به داخل قطار می‌افتد؛ او شدیدا زخمی شده و اینک ربکا باید با سگ‌های زامبی مواجه شود. دو سگ زامبی واگن را کشته و به واگن قبل برگردید. دو زامبی را کشته یا از دست‌شان فرار کنید و وارد واگن دیگر شوید. در واگن اول هستید و میان‌پرده‌ای از ارتباط رادیویی با انریکو مارینی را خواهید دید، پس از این از کلید برای ورود به واگن جدید استفاده کنید. در اینجا یک میان‌پرده دیگر از بیلی مشاهده می‌کنید که از ربکا می‌خواهد به شکل تیمی کار کنند تا بتوانند در میان این زامبی‌ها زنده بمانند. با این حال ربکا اعتماد به کوئن ندارد. از پلکان بالا رفته و در محوطه جدید مسیر را ادامه داده تا یک میان‌پرده دیگر ببینید. پس از این، باید با زامبی زالو مبارزه کنید. بین ۱۰ تا ۱۵ شلیک برای شکست او کافی است؛ پس از این میان‌پرده دیگری از بیلی خواهید دید که به موقع خود را رسانده و ربکا را نجات می‌دهد. پس از این ربکا و بیلی مشترکا مسیر را ادامه خواهند داد و شما قادر به کنترل هر دو شخصیت خواهید بود. همچنین پس از نمایش میان‌پرده‌ای از مرد سفید پوش و مرموز قطار به حرکت درمی‌آید.

پلیس و مجرم تازه‌کار

gallery_1_5_15965.jpg

در حال حاضر امکان کنترل هر دو شخصیت را دارید؛ بهتر است شخصیت اصلی و شخصیت همراه تعیین کرده و آیتم‌های با اهمیت کم‌تر مثل ذخیره خشاب، گیاه و ... را به او بدهید. در ادامه راهیاب منظور از ربکا شخصیت اصلی و منظور از بیلی شخصیت همراه است. ابتدا از بیلی جدا شده و به طبقه پایین برگردید و سپس کنترل بیلی را در اختیار گرفته و به انتهای واگن بروید. در اینجا از نردبان پشت پنجره استفاده و به سقف قطار بروید. حالا که روی سقف هستید نمی‌توانید بدوید؛ مسیر را ادامه داده تا یک حفره مشاهده کنید. در کنار حفره میان‌پرده‌ای نمایش داده می‌شود و پس از پایان شما در اتاق جدیدی خواهید بود. کلید جدید CONDUCTOR'S KEY را بردارید؛ در اینجا آیتم‌های دیگری مثل خشاب و گیاه سبز نیز وجود دارد. متاسفانه درب قفل است ولی از طریق آسانسور کوچک گارسون می‌توانید کلید جدید را به پایین بفرستید. پس از این کار، روی کاراکتر ربکا سوییچ کرده و وارد درب اتوماتیک زیر پلکان شوید. در آشپزخانه وارد راهرو سمت راست ربکا شده و از داخل آسانسور کلید را بردارید. اینک باید واگن‌ها را به سمت محلی که اولین بار بیلی را دیدید برگردید؛ در این بین مجددا زامبی‌ها در دو واگن پیش رو حضور خواهند داشت.

در این واگن، دو اتاقی که قبلا رفته بودید را رد کرده و به نزدیکی درب انتهایی بروید، جای که پیش از جسد یک اتاق در سمت چپ وجود دارد. با کلید جدید وارد این اتاق شوید. نقشه، گیاهان و یک فایل آیتم‌های قابل جمع‌آوری این اتاق هستند. همچنین در داخل کمد یک آیتم مهم یعنی کیف چرمی نیز وجود دارد که در حال حاضر نمی‌توانید آن را باز کنید. با این حال آن را همراه داشته یا محل آن را به خاطر بسپارید. حالا دکمه قرمز روی دیوار را فشار دهید تا به نردبان دسترسی داشته باشید. از آن بالا رفته، مسیر را به جلو ادامه دهید تا یک میان‌پرده کوتاه ببینید. از درب انتهایی خارج شوید و در راهرو جدید، در همین ابتدا از سمت راست ربکا و از روی میز آیتم ICE PICK را بردارید. مسیر را ادامه دهید و پیش از ورود به اتاق، ۳ فضای خالی در صفحه آیتم‌ها ایجاد کنید. در اتاق بعدی اسلحه شاتگان و خشاب‌ها را بردارید. یک اسپری و یک جوهر نیز در اینجا وجود دارد که ممکن است به اولی نیاز پیدا کنید. اتاق را ترک کرده و مسیر را به سمت آشپزخانه برگردید؛ جایی که آسانسور گارسون در آن وجود دارد.

پس از خروج از این راهرو اما باید با دومین غول یعنی یک عقرب غول‌پیکر زامبی مبارزه کنید. برای کشتن این عقرب، بهترین زمان بلافاصله پس از شروع حملاتش است؛ جایی که او چنگال‌های را از روی صورتش برداشته و حمله می‌کند. در این زمان باید به صورت او با شاتگان شلیک کرد. در این حالت حمله او دفع می‌شود. باید این کار را تا جایی که عقرب کشته شود ادامه دهید. در غیر این صورت باید همه خشاب‌های خود را خالی کنید چون جنس سخت این موجود تاثیر کمی برای سلاح‌هایتان باقی می‌گذارد. پس از شکست این هیولا، واگن شدیدا تخریب شده است. از نزدیکی حفره آیتم PANEL OPENER را برداشته و به پایین بروید. واگن‌ها را یکی پس از دیگری تا آشپزخانه ادامه داده و در آن محل، آیتم ICE PICK را برای بیلی از طریق آسانسور گارسون بفرستید. پیش از سوییچ روی کاراکتر بیلی، با ربکا به انتهای همین واگن رفته و در نزدیکی درب قفل، آیتم PANEL OPENER را روی پنل روی زمین استفاده کنید. حالا روی بیلی سویچ کرده و آیتم جدید را از آسانسور بردارید؛ با این می‌توانید درب قفل را باز کرده و از اینجا خارج شوید. پس از خروج در محلی هستید که با زامبی زالو مبارزه کردید؛ اینجا چند زامبی هست ولی نیازی به کشتنشان نیست چون دیگر به این محل برنخواهید گشت. از پلکان سمت راست تصویر پایین رفته و در آشپزخانه به ربکا ملحق شوید.

متوقف کردن قطار

اینک همراه با بیلی به سمت درب قفل انتهای همین واگن بروید، جایی که پنل را قبلا باز کرده بودید و از این بخش برای عبور به واگن جدید استفاده کنید. حالا درب منتهی به واگن قبلی را باز کنید ولی وارد نشوید. در همین واگن سگ‌های زامبی قفس را شکسته و به شما حمله می‌کنند؛ آن‌ها را از بین برده و به واگن بعدی بروید. چند خشاب، GAS TANK و اسپری در اینجا هست؛ به انتهای واگن بروید تا آیتمی روی زمین پیدا کنید. با بررسی آیتم GOLD RING مشخص می‌شود که باید روی کیف چرمی استفاده شود. وارد درب بعدی شوید. اینجا انتهای واگن است و باید با شخصیت همراه پنل سبزرنگ انتهای واگن را فعال کرده و بلافاصله پس از این با شخصیت اصلی آیتم سلاح‌مانند HOOKSHOT را بردارید؛ با برداشتن هوک‌شات یک فایل راهنما نیز دریافت خواهید کرد. به سمت واگن قبلی برگردید و زامبی که ناگهان از یخچال خارج می‌شود را بکشید. از درب خودکار عبور و وارد واگن بعدی شوید. زامبی‌ها را کشته و وارد واگن بعدی شوید و در ابتدای همین واگن، نزدیک پنجره شکسته کنار درب بروید. با ربکا از هوک‌شات در این بخش استفاده کرده تا به سقف واگن بروید. با اندکی حرکتبه حفره مشخصی خواهید رسید، پایین پریده، زامبی را کشته و از کمد آیتم مکعبی را بردارید که با بررسی آن SILVER RING را به دست خواهید آورد. حالا این آیتم را به کیف چرمی اضافه کنید و از داخل کیف کلید مهم BLUE KEYCARD را به دست بیاورید؛ این کارت کلید قفل درب واگن راننده که اولین بار در کنار آن بیلی را دیدید باز می‌کند. پس از دیدن میان‌پرده اتاق را ترک کنید. مسیر سمت چپ ربکا را دنبال کرده و از راه‌پله کوتاه انتهایی پایین بروید. حالا بار دیگر با بیلی خواهید بود، همراه با او به سمت محل اولین ملاقات‌تان برگردید و از کارت‌کلید روی درب انتهایی استفاده کنید.

gallery_1_5_52738.jpg

پس از ورود میان‌پرده جدیدی می‌بینید که در آن آلبرت وسکر و ویلیام برکین با یکی از اعضای تیم دلتا صحبت می‌کنند ولی هجوم زالوها ارتباط را نیمه‌کاره می‌گذارد. در واگن جدید از کنار اجساد نیروهای ضربت عبور و وارد درب بعدی شوید. اینجا اتاق راننده است و پس از یک میان‌پرده باید قطار را متوقف کنید. ابتدا فایل را مطالعه کرده و در زمان انتخاب بیلی را برگزینید تا در این کابین باقی بماند. اینک کنترل ربکا را در دست دارید و باید حتما پیش از خروج از اتاق، آیتم MAGNETIC CARD را از روی پنل راننده بردارید. همچنین چند خشاب نیز در اتاق هست که پس از برداشتن باید از کابین خارج شوید. درحالی که شمارنده به شما هشدار می‌دهد، باید کل واگن‌ها را به سمت آشپزخانه برگردید و پس از عبور از واگن بعدی آن به انتهای واگن، جایی که هوک‌شات را برداشتید بروید. در این مسیر زامبی‌های زیادی وجود دارند که بهتر است تا حد امکان آن‌ها را بکشید چون مسیر را مجدد برخواهید گشت. در واگن پیش از آشپزخانه، میان‌پرده‌ای از ادوارد دیوی نمایش پیدا می‌کند؛ او اینک زامبی شده و به این ترتیب ربکا باید همکار سابق خود را بکشد. او کمی سخت‌جان‌تر از بقیه زامبی‌ها است. پس از کشتن وارد واگن بعدی شده و پس از عبور از درب خودکار و آشپزخانه وارد واگن بعدی شوید. به اینک وارد محوطه انتهایی قطار شده و از کارت جدید روی پنل کنار درب استفاده کنید. اینجا یک معمای هوش ریاضی ساده وجود دارد که باید با کمک جمع زدن اعداد به عدد درخواستی برسید. در کل سه حالت برای این بخش وجود دارد که به این شکل قابل حل است:

0/36 --> 9, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3,
30/67 --> 4, 7, 7, 7, 7, 7, 7, 7, 7,
70/81 --> 9, 8, 8, 8, 8, 8, 8, 8, 8, 8

پس از حل این پازل میان‌پرده نمایش داده می‌شود که در پایان کنترل بیلی را در کابین راننده دراختیار خواهید گرفت. از پنل مقابل استفاده کرده تا یک پازل مشابه نمایش داده شود. پنل جدید آسیب دیده و حاصل جمع اعداد را نمی‌بینید ولی نگران نباشید، در اینجا هم یکی از حالت‌های سه گانه بالا برای حل کردن وجود دارد که با الگوی بالا می‌توانید از این پازل نیز موفق خارج شوید. پس از این میان‌پرده از متوقف و در ادامه واژگون شدن قطار را مشاهده می‌کنید که در انتها هر دو شخصیت از حادثه زنده خارج می‌شوند. در این لوکیشن آیتم‌های زیادی روی زمین افتاده که از میراثث باقی مانده شما در داخل قطار است. آنچه نیاز دارید (خصوصا همراه داشتن سلاح‌های شاتگان و هوک‌شات) را برداشته و از کشتن زامبی‌ها صرف نظر کنید چون نیازی به برگشت به این محل نخواهد بود. به سمت دوربین حرکت کرده و در سمت راست تصویر وارد درب شوید. مسیر کانال آب را به سمت دوربین ادامه داده و در راهرو سمت راست از سکو و نردبان بالا بروید. اینک با دیدن میان‌پرده مهم بعدی شما در مرکز تحقیقاتی آمبرلا خواهید بود.

مرکز تحقیقاتی آمبرلا

عمارت مارکوس

gallery_1_5_65542.jpg

پس از میان‌پرده بازی در مقابل تابلو جیمز مارکوس از بنیانگذاران اولیه شرکت آمبرلا شروع می‌شود؛ شخصی که سال‌ها پیش کشته شده است ولی در کمال تعجب به نظر می‌رسد همچنان زنده مانده است. در این محل آیتم‌هایی مانند هوک‌شات را روی زمین بگذارید. پایین پلکان در سمت راست تصویر یک دستگاه تحریر و جوهر برای ذخیره و چند گیاه و خشاب نیز وجود دارد. پس از این مجددا از پلکان بالا رفته و در اینجا پلکان سمت چپ تابلو را بالا بروید. اندکی به سمت چپ و در مقابل وارد درب جدید شوید. اینجا کمی ساکت به نظر می‌رسد؛ جلو رفته و فایل را بردارید. به سمت چپ رفته و در نزدیکی دیوار یک میز مشاهده می‌کنید. ایتم CRANK HANDLE را برداشته و پس از میان‌پرده بهتر است از دست کلاغ‌های زامبی فرار کرده و اتاق را ترک کنید. مسیر سمت چپ شخصیت را دنبال کرده و به سمت مجسمه بروید. این مسجمه نیز نوعی پازل است که به زودی باید حل کنید؛ درحال حاضر وارد درب دودهنه کنارتان شوید. این اتاق کنفرانس است که شامل حل پازل نیز هست منتهی باز هم باید بعدا برای حل آن برگردید. مسیر سمت راست شخصیت در نهایت به یک ماشین تحریر و خشاب و گیاه ختم می‌شود. مسیر سمت چپ شخصیت را دنبال کرده و وارد درب اول شوید. اینجا یک فایل دیگر روی میز وجود دارد. در سمت چپ و پایین هال دو زامبی وجود دارد که بهتر است بکشید. حالا وارد درب‌های دودهنه شوید و در مقابل از روی میز نقشه را بردارید. در سمت راست یک آیتم درحال درخشش می‌بینید ولی فعلا آن را برندارید. اینجا همچنین جوهر هم وجود دارد ولی بهتر است به بخش دیگر اتاق بروید تا یک آسانسور دستی و پنلی در طرف دیگر آن مشاهده کنید. در اینجا با ربکا روی آسانسور بروید؛ درحالی که او را به خوبی مسلح کرده‌اید. در کنار پنل نیز بیلی را همراه با CRANK مستقر کنید و به این ترتیب با این آیتم، ربکا را به طبقه بالا بفرستید. در این اتاق نیز یک پازل هست که باید عقربه ساعت را ابتدا پیدا کنید. خزنده‌های زامبی را از بین برده و اتاق را ترک کنید. اینک در یک محوطه باز هستید و در اینجا کلاغ‌های زامبی به شما حمله خواهند کرد. تا حد ممکن خشاب خود را روی این موجودات هدر ندهید. خشاب روی نیمکت و چند گیاه سبز و قرمز را درصورت نیاز برداشته و وارد درب سمت چپ در انتهای این بخش شوید. اینجا یک اتاق بسیار بزرگ است؛ مستقیم جلو رفته و در سمت راست ربکا پلکانی به پایین مشاهده خواهید کرد.

gallery_1_5_82810.jpg

پس از رسیدن به طبقه پایین به انتهای راهرو بروید و درب سمت راست را آنلاک کنید. حالا باید روی شخصیت بیلی سوییچ کنید و از اتاق خارج شوید. در اینجا یک زامبی بی‌آزار وجود دارد که می‌توانید نادیده بگیرید و وارد درب شوید. حالا در اتاق کنفرانس هستید و باید از طریق درب دودهنه مجددا به سالن اصلی عمارت برگردید. در سمت چپ بیلی، مسیر را دنبال کرده و وارد درب شوید تا ربکا را ببینید. حالا همراه با هم وارد درب میانه راهرو شوید و دو خزنده زامبی را بکشید. پس از این اسلحه GRENADE LAUNCHER را از روی نیمکت، خشاب‌های شاتگان را از نزدیکی شومینه و همچنین آیتم مهم WHITE STATUE را از روی میز بردارید. حال بایستی اتاق را ترک کنید و از پلکان بالا بروید. در این بخش بیلی را به اسلحه نارنجک‌انداز و شاتگان مسلح کرده و CRANK را هم دراختیار او بگذارید. حال باید از یکدیگر جا شوید؛ بیلی را در کنار پنلی که اهرم را می‌پذیرد مستقر کرده و با ربکا سمت محوطه استخر مانند بروید. از نردبان پایین رفته و در نزدیکی قفس مستقر کنید. حالا سوییچ روی بیلی و چرخاندن اهرم روی پنل تا قفس بالا بیاید. درحالی که بیلی در جای خود ایستاده روی ربکا سوییچ کرده و FACILITY KEY را بردارید. میان‌پرده از یک هزارپای غول‌پیکر زامبی مشاهده می‌کنید که ربکا را گرفته است. این یک مبارزه نسبتا سخت است و بهترین روش برای کشتن هیولا دور ماندن از او و شلیک با نارنجک‌انداز است. الگوی خاصی در حرکتش وجود دارد و اول به کنار پنل خواهد رفت و پس از خروج می‌توان به او شلیک کرد. پس از کشتن هیولا و نجات ربکا، کلید جدید را بررسی کرده تا مشخص شود که نام اصلی آن FIRE KEY است؛ این کلید درب‌های مشخص قرمز رنگ را در عمارت باز می‌کند. همراه با بیلی بار دیگر از پلکان پایین رفته و در انتهای راهرو وارد درب سمت راست شوید.

درب‌های قرمز

gallery_1_5_73563.jpg

در طبقه دوم سالن اصلی عمارت هستید. به سمت مجسمه مابل درب‌های دودهنه رفته و WHITE STATUE را روی کفه ترازوی مجسمه قرار دهید. همچنین اگر مهمات نارنج‌انداز را ندارید بهتر است این اسلحه را نیز در این محل روی زمین بگذارید. از پلکان برای رفتن به طبقه اول عمارت استفاده و در سمت ماشین تحریر وارد درب دودهنه شوید. زامبی‌های اتاق را کشته و با کلید جدید درب قرمز را باز کنید. در اینجا یک بطری خالی و آیتم مهم مایع فندک وجود خواهد داشت. با بیلی مایع فندک را برداشته و آن را به فندکی که دارد اضافه کنید. از اتاق خارج شده و وارد درب سمت دیگر اتاق و انتهای راهرو شوید. ادامه مسیر سمت راست شخصیت و ورود به درب انتهایی. در این اتاق همه فشنگ‌های اسلحه شاتگان را روی زامبی‌ها خالی کرده و پس از این کار آن را زمین بیاندازید. به جای آن نیز شاتگان قدرتمندتری که در اتاق هست را بردارید. همچنین در این اتاق آیتم مهم BLACK STATUE نیز وجود دارد که حتما باید برداشته شود. در اینجا یک GAS TANK هم هست که اگر ربکا بطری خالی دارد می‌توانید با این آیتم ترکیب کرده و کوکتل مولوتف درست کنید؛ بمبی کارساز برای پاکسازی گروهی زامبی‌ها می‌تواند باشد. حالا باید از نردبان بالا بروید. مسیر را که جلو بروید زامبی‌ها به سمت شما خواهند آمد و این بهترین زمان برای تست شاتگان جدید است. در ادامه مسیر چند گیاه سبز هم هست که اگر صدمه دیدید می‌توانید استفاده کنید. در انتهای این بخش وارد درب شوید تا خودتان را در اتاق کنفرانس بیابید. اینجا کمی فضا باز کرده و با ادامه مسیر وارد درب سمت راست شوید. درانتهای راهرو با کلید آتش وارد درب قرمز شوید. مسیر را ادامه داده و میز سر راه را تا انتها هل دهید. حالا از آن پریده و کلید لامپ را فعال کنید. اینک باید میز را تا زیر مجسمه گوزن روی دیوار در سمت چپ هل دهید. بالا رفته و مجسمه را برای برداشتن آیتم IRON NEEDLE بررسی کنید. در این اتاق همچنین غیر از یک فایل آیتم‌های زیادی ازجمله خشاب‌های کلت و شاتگان نیز وجود دارد. پس از این می‌توانید از اتاق خارج شوید.

gallery_1_5_28528.jpg

حالا به کتابخانه برگردید و در این محل، با شخصیت ربکا آیتم MICROFILM A را از روی میز سمت چپ برداشته و با بیلی به نزدیکی درب قفل پشت پیشخوان بروید. در اینجا از فندک برای روشن کردن چراغ کنار درب استفاده کنید تا درب باز شود. همراه با هم وارد درب جدید شوید. در اینجا دو زامبی خواهید دید که باید بکشید. با بیلی قفسه را تاانتها هل داده و خشاب نارنج‌انداز را بردارید. حال با همین شخصیت در سمت راست روی سکو پریده و قفسه دیگر را نیز هل دهید. درانتها آیتم BOOK OF GOOD را پیدا خواهد کرد که از طریق بررسی به آیتم اصلی ANGEL WINGS دست پیدا می‌کنید. این آیتم را باید با مسجمه سفیدی که روی کفه ترازو در سالن اصلی عمارت گذاشتید ترکیب کنید. حال از این اتاق و اتاق بعدی یعنی کتابخانه نیز خارج شوید. مسیر را به سمت اتاق کنفرانس و در ادامه سالن اصلی برگردید. ترکیب بال‌ها و مجسمه سفید را انجام داده و حالا مسجمه کامل را روی کفه ترازو قرار دهید. مجسمه سیاه را نیز که مشخص است ناقص است روی کفه ترازو بگذارید تا فضا باز شود. همچنین خشاب‌های نارنج‌انداز را روی این اسلحه لود کرده و باز هم روی زمین بگذارید چون فعلا نیازی به آن نیست. حالا مسیر سمت چپ را دنبال کرده و وارد درب محوطه اتاق بزرگ (جایی که با هزارپا مبارزه کردید) شوید. از پلکان بالا رفته، سرتاسر اتاق را به سمت درب نزدیک پنل‌ها بروید و در محوطه باز وارد اتاق بعدی شوید؛ جایی که قبلا به معمای ساعت اشاره شده بود. روی ساعت آیتم IRON NEEDLE را به کار بگیرید و معما را به این شکل حل کنید. درواقع شما باید ساعت را روی ۸:۱۵ دقیقه تنظیم کنید که در فایل NOTICE TO ALL STAFF نوشته شده بود. پس از این کار باید ساعت را تایید کنید تا معما حل شود. با این کار برخی درب‌ها که قبلا مشاهده کرده بودید باز می‌شوند. این باید اتاق را ترک کرده و پس از عبور از محوطه باز و پایین رفتن از پلکان اتاق بزرگ، در انتهای راهرو وارد درب شوید تا خودتان را در سالن اصلی عمارت پیدا کنید.

حالا مسیر سمت چپ را ادامه داده تا به یکی از درب‌های دودهنه که اخیرا باز شد برسید. اینجا اتاق ملاقات است ولی ۴ زامبی از شما استقبال خواهند کرد. آن‌ها را کشته، فایل را برداشته و به سمت شومینه بروید. آیتم MICROFILM B را برداشته و از اتاق خارج شوید. به طبقه اول رفته و وارد دربی شوید که در سمت دریچه کف زمین وجود دارد. در انتهای راهرو وارد دربی شوید که اخیرا توسط حل پازل باز شده است. درب قبلی آن البته تاکنون نرفته‌اید که شامل آیتم‌هایی مثل خشاب، گیاه و ... است اما در آن اتاق یک زامبی زالو نیز وجود دارد که بسیار سخت‌جان هستند و آیتم‌های اتاق درواقع ارزش هدر رفت خشاب‌هایتان را ندارد. کاربردی ترین روش کشتن زامبی زالوها کوکتل مولوتف است که با ترکیب GAS TANK و بطری خالی به دست می‌آید. به هر حال پس از ورود به درب‌های دودهنه شما اینک در اتاق کنترل هستید. چند زامبی اینجا هستند که باید بکشید. پس از این به سمت دیگر اتاق و پشت پروژکتور رفته و دو میکروفیلم خود را وارد دستگاه کنید. در اینجا شما یک تصویر کلی از اتاق کنفرانس خواهید دید که صندلی‌ها با اعداد و حروف مشخص شده‌اند. پس از این یک MO DISK و یک فایل از همین تصویر آخر خواهید گرفت. حالا آبجکتیو بعدی شما رفتن به اتاق کنفرانس و حل پازل جدید است. پس از خروج از اتاق و در راهرو یک زامبی زالو از راه خواهد رسید؛ چون دیگر به این محل برنخواهید گشت کشتن این موجود نیز بی‌دلیل است و بهتر است از کنارش عبور کرده و از درب انتهایی برای برگشت به سالن اصلی عمارت استفاده کنید.به طبقه دوم و درب پشت مجسمه رفته تا در اتاق مورد نظر یعنی اتاق کنفرانس باشید. باید به قسمت مدرس اتاق کنفرانس بروید و دیسک جدید را روی پنل استفاده کنید؛ این به شما یک کد دو کاراکتری مثل 47 یا 0A و ... می‌دهد. با توجه به ترتیب اعداد و حروف روی صندلی‌ها باید یکی از بازیکنان را روی صندلی کاراکتر اول و شخصیت دیگر را در مقابل صندلی کاراکتر دوم کد دو حرفی قرار دهید. کار ساده است؛ شخصیت اول سوییچ روی میز را فعال و بلافاصله با تغییر شخصیت سوییچ دوم را فشار دهید. این کار باعث باز شدن درب‌های شوالیه‌ها می‌شود.

مجسمه عدالت

gallery_1_5_35741.jpg

ابتدا وارد درب شوالیه همین اتاق کنفرانس شوید که در سمت دیگر راهرو قرار دارد. در اینجا زامبی‌های بیشتری خواهید دید. وارد درب سمت راست ربکا شوید. اینجا چند نوع خشاب و جوهر درکنار یک صفحه شطرنج بزرگ وجود دارد. پازل شطرنج نیز ساده است؛ پشت میز تحریر رفته و ماکت کوچک از شطرنج را ببینید تا نحوه پایان بازی مشخص شود. در اینجا شاه سیاه کیش و مات شده و به نظر با هل دادن مهره‌ها می‌توان این صحنه را بازسازی کرد. با این حال مهره سیاه نباید حرکت کند چون گاز سمی اتاق را فرا می‌گیرد. تنها می‌توانید شاه سفید را حرکت دهید. پس از بازسازی پایان بازی در ماکت در صفحه اصلی شطرنج صدای کلیک مانندی خواهید شنید. حالا BOOK OF EVIL را از محفظه خارج و پس از بررسی آن آیتم BLACK WING را کسب خواهید کرد. فایل MARCUS DIARY 1 را نیز برداشته و اتاق را ترک کنید. در اتاق دیگر این راهرو آیتم‌های سلامتی بخش مثل گیاه و اسپری وجود دارد. همچنین یک فایل که در کنار رختخواب قرار دارد. پس از گرفتن GREEN CHEMICAL از کپسول شیمیایی توسط ربکا همراه با یکدیگر از این اتاق و راهرو بعد نیز خارج شوید. در اتاق کنفرانس، وارد درب‌های دودهنه و متصل به سالن اصلی عمارت شوید. اینک مجسمه سیاه را از کفه ترازو خارج و آیتم BLACK WING را به آن اضافه کنید. حال مجسمه کامل را در کفه ترازو قرار دهید تا تابلو جیمز مارکوس پایین آمده و راه جدیدی باز شود. اسلحه نارنج‌انداز را حالا بردارید؛ بازی را در طبقه پایین کنار پلکان ذخیره کرده و از پلکان پشت تابلو مارکوس استفاده کنید.

زیرزمین

نجات ربکا

gallery_1_5_157203.jpg

در پایین راه‌پله عنکبوت‌های غول پیکر وجود دارند که در صورت وارد کردن صدمه شما مسموم خواهید شد و نیاز به گیاه آبی پیدا خواهید کرد. این موجودات را با اسلحه شاتگان بهتر می‌توان کشت. راهرو را تا انتها دنبال کرده و وارد درب شوید. در این اتاق فایل و نقشه را بردارید. یک دستگاه تحریر و جوهر نیز در اینجا برای ذخیره بازی موجود است. آیتم‌های دیگری مثل گیاه‌های سلامتی بخش را نیز در صورت نیاز برداشته و وارد اتاق بعدی شوید. این اتاق بیشتر شبیه ساهچال یا شکنجه‌گاه است؛ به گوشه اتاق رفته تا یک کانال روی دیوار مشاهده شود. ربکا با کمک بیلی خواهد توانست از این کانال عبور کند. در اتاق بعدی میان‌پرده ربکا را خواهید دید که از وسایل شکنجه در این محل وحشت می‌کند. فایل را برداشته و سپس به سمت پنل چشمک‌زن بروید. این پازل همیشه به یک شکل حل خواهد شد. انتخاب کنید بالا، بالا، پایین، بالا و بالا تا فعال شود. این باعث باز شدن برخی درب‌ها خواهد شد. پس از این اما ربکا مورد حمله میمون‌های زامبی قرار می‌گیرد. او گرچه سقوط می‌کند ولی موفق می‌شود خود را بند کند. اینک که ربکا نیاز به کمک دارد شخصیت روی بیلی سوییچ می‌شود.

پس از میان‌پرده صحبت وسکر و برکین که مخفیانه وقایع را زیر نظر دارند؛ از اتاق و اتاق بعدی خارج شده و سرتاسر راهرو را به سالن اصلی عمارت در بالای پلکان ابتدایی بدوید. در این مسیر انواع زامبی‌ها حضور دارند ولی برای نجات ربکا باید در مصرف زمان صرفه جویی کنید. در سالن اصلی عمارت، از پلکان پایین رفته و وارد درب سمت راست تصویر (دربی که در نزدیکی دستگاه تحریر است) شوید. در اتاق غذاخوری هستید و باید راهرو سمت چپ بیلی را ادامه و وارد درب شوید. در انتهای مسیر سمت چپ بیلی از پلکان پایین بروید؛ اینجا اتاق بخار است و باید با ادامه مسیر و پایین رفتن از پلکان وارد درب انتهایی شوید. در اینجا میمون‌های زامبی را کشته و با گذر از میدان مجسمه‌ها در آخر وارد راهرو و درب آخر در انتها و سمت راست بیلی شوید. دراینجا بیلی موفق می‌شود ربکا را نجات دهد. در میان‌پرده بعدی ربکا بار دیگر با انریکو صحبت می‌کند و در ادامه از بیلی می‌خواهد درخصوص جرم خود توضیح دهد. او خواهد گفت که این تنها یک تهمت است و قاتلین واقعی روستاییان آفریقایی مافوق‌هایش بودند اما درنهایت با مشخص شدن بی‌گناهی آن مردم گناه به گردن بیلی انداخته شده است. به بازی برخواهید گشت و بهتر است روی شخصیت اصلی خود ربکا سوییچ کنید. در این محل جوهر و دستگاه تحریر برای ذخیره وجود دارد. همچنین در مسیر رسیدن به اینجا در اتاق بخار چند گیاه نیز هست که درصورت نیاز می‌توانید برگشته و آن‌ها را بردارید. درحال حاضر، اتاق را ترک کرده و به سمت میدان مجسمه‌ها حرکت کنید. اینجا باید روی شخصیت بیلی سوییچ کنید و به ترتیب شعله مجسمه‌ها را روشن کنید. هر یک از این مجسمه‌ها توضیحاتی دارند.

باید به این ترتیب شعله مجسمه‌ها را روشن کنید: ۱- آهو ۲-گرگ ۳-اسب ۴-پلنگ ۵-مار و ۶-عقاب با این کار درب مقابل میدان مجسمه‌ها باز خواهد شد.

در راهرو وارد درب اول در سمت راست شوید و در این اتاق، یطری خالی را از روی میز و آیتم UNITY TABLET را از شومینه برداشته و خارج شوید. حال وارد درب انتهایی شده، فایل را برداشته و خارج شوید. از این راهرو خارج و به راهرو منتهی به دربی که برای نجات ربکا آمدید وارد شوید. اینک وارد درب اول این بخش شوید.

درب آبی

gallery_1_5_90068.jpg

از پلکان پایین رفته و عنکبوت‌های زامبی را بکشید. حال وارد درب اول در سمت راست ربکا شوید. خزنده‌های زامبی را کشته و پس از برداشتن LOCKER KEY اتاق را ترک کنید. به درب انتهای این بخش بروید. در اینجا از بیلی جدا شده و به بالای پلکان بروید. خشاب‌ها را برداشته و از کلید جدید روی کمد استفاده کنید تا DURALUMIN CASE را به دست بیاورید. آن را بررسی و از عدد "385" به عنوان کد استفاده کنید. آیتمی که بدست آمده می‌تواند روی اسلحه کلت استفاده و آن را آپگرید کند. حالا به پنل کنترل در مقابل شیشه بروید و گزینه چپ یا L را انتخاب کنید. پس از این کار روی بیلی سوییچ کرده و راهرو را تا انتها دنبال کنید. اینجا محوطه مارپیچ مانند است که ربکا با انتخاب گزینه‌های پنل حصارهایی را باز یا بسته می‌کند. باید در همین ابتدای ورود مسیر سمت چپ را دنبال و به حصار بسته برسید ولی قبلش می‌توانید در سمت راست خشاب نارنج‌انداز را بردارید. در همان حصار انتهایی سمت چپ، مجددا روی ربکا سوییچ کرده و پنل را این بار هم برای سمت چپ یا L فعال کنید. روی بیلی سوییچ کرده و مسیر باز شده را ادامه دهید و در سمت چپ تصویر پنل قرمز را فعال کنید. این باعث بسته شدن ورودی اصلی، باز شدن کانال کنار بیلی و البته حمله هانترها خواهد شد. آن‌ها را با اسلحه نارنج‌انداز و خشاب‌های اسیدی که اخیرا به دست آوردید بکشید یا اگر مهارت بیشتری دارید می‌توانید از شاتگان استفاده کنید. پس از کشتن این دو هانتر کلید FACILITY KEY را از داخل کانال بردارید. همچنین با بررسی متوجه نام اصلی آن یعنی WATER KEY خواهید شد. از راهرو خارج شده و ربکا را صدا بزنید. اینک باید با یکدیگر مجددا به سالن اصلی عمارت برگردید. در سالن اصلی عمارت، با بطری خالی و گالن کوکتل مولوتف ساخته، خشاب مگنام را روی زمین رها کرده و از پلکان بالا بروید. در ادامه پلکان سمت راست را دنبال و وارد درب مقابل شوید. آیتم UNITY TABLET را در نزدیکی راه‌پله روی زمین گذاشته و وارد درب میانه راهرو شوید. در این اتاق، از کلید WATER KEY روی درب آبی استفاده کرده و وارد شوید.

وارد درب سمت راست شوید. اینجا یک زامبی زالو وجود دارد که ابتدا با کوکتل مولوتف و سپس با نارنج انداز مسلح به خشاب اسیدی او را از پای در بیاورید. آیتم VISE HANDLE را از جایی که بود برداشته و وارد درب سمت راست ربکا شوید. اینجا اتاق پیانو است و همان‌طور که می‌دانید، ربکا کار با آن را چندان مسلط نیست. خوشبختانه اما بیلی در این کار استاد است؛ روی بیلی سوییچ کرده و از ربکا جدا شوید. بیلی باید پشت پیانو برود و ربکا باید نزدیک دیوار با رنگ مختلف باشد. بیلی وقتی پیانو نواخت درب مخفی باز خواهد شد؛ با ربکا به راهرو جدید بروید و پس از برداشتن آیتم‌های مورد نیاز از جمله بطری خالی یا خشاب مگنام، آیتم "باطری" را بردارید. طبق انتظار درب بسته می‌شود و باید بار دیگر با سوییچ روی بیلی پیانو بنوازید. پس از خروج ربکا، مجددا با هم همراه شده و از اتاق حارج شوید. در راهرو زالوهای کوچک را نادیده گرفته و وارد درب بعدی در سمت راست شوید. در محوطه بعدی نیز به سرعت وارد درب سمت راست ربکا شوید. زامبی‌ها را کشته، خشاب و آیتم‌های دیگر را برداشته و در بخش میز کار، VISE HANDLE را به کار بگیرید تا OBEDIENCE TABLET را بتوانید بردارید. حالا از اتاق خارج شوید و در محوطه بعد به سمت درب دیگر در انتها بروید. در اینجا یک اسپری کمک‌های اولیه، خشاب و داخل اتاقک شیشه‌ای گیاه و بطری خالی می‌یابید. حالا باید به سمت اتاق درب آبی برگردید.

لوح‌های سنگی

gallery_1_5_1869.jpg

از اتاق درب آبی خارج شده و لوح سنگی که درنزدیکی پله‌ها گذاشتید را بردارید. حال از پلکان بالا رفته و خزندّ های زامبی را از بین ببرید. پس از این کار دو لوح سنگی خود را در نزدیکی درب شوالیه روی زمین بگذارید. حالا از پلکان پایین بروید و در انتهای راهرو وارد درب شوید. در سالن اصلی عمارت، به طبقه پایین رفته و وارد درب‌های دودهنه بزرگ ورودی شوید که پس از باز کردن هنوز واردش نشده بودید. در اینجا مسیر ورودی به عمارت از بین رفته ولی بخش‌های مهمی قابل تدد هستند. در سمت راست ربکا، مسیر را دنبال کرده تا در انتها پنل نصب باتری را ببینید. پس از قرار دادن باتری، آسانسور کناری فعال خواهد شد. از هم جداشوید؛ ربکا را کنار پنل و بیلی را روی آسانسور بفرستید. حالا بیلی را بالا فرستاده و پس از هل دادن جعبه در آسانسور مجددا با ربکا او را پایین بیاورید. کنترل بیلی را دراختیار گرفته و جعبه را از آسانسور خارج کنید. این باید آن را به سمت راست آسانسور و در زیر ستون مقابل درب اصلی هل دهید و آیتم درخشان را از این طریق بردارید. پس از برداشتن OBEDIENCE TABLET همراه شده و به سالن اصلی عمارت برگردید. در سالن اصلی عمارت، آیتم هوک‌شات را برداشته و به سمت درب شوالیه که دو لوح سنگی را روی زمین گذاشتید بروید. با توجه به آیتم‌های دو اسلاتی، باید حداقل ۲ اسلات خالی برای این کار داشته باشید. در اتاق بزرگ پس از برداشتن دو لوح روی زمین وارد درب‌ها شوید. در اینجا نیز خشاب و سایر اقلام در صورت نیاز می‌توانید بردارید.

این اتاق درواقع یک رصدخانه است. به سمت دیگر اتاق رفته و از نردبان پایین بروید. روی پنل باید سه لوح سنگی را نصب کنید. پس از میان‌پرده تلسکوپ یک سطح پایین می‌رود و درب دودهنه بالای نردبان قابل عبور می‌شود. پیش از خروج از این بخش بهتر است اگر به آیتمی نیاز دارید برگشته و آن را با خود بیاورید. از درب‌ها عبور کرده و به سمت پل بروید.

آزمایشگاه‌ها

gallery_1_5_158760.jpg

از پل عبور کرده و به سمت کلیسا بروید. پس از اینکه مشخص شد درب ورودی قفل است، سلاح‌های شاتگان و نارنجک‌انداز را همراه با هوک‌شات و خشاب‌های مورد نیاز به بیلی بدهید. از یکدیگر جدا شده و روی ربکا سوییچ کنید. با ربکا به اتاقک گوشه دیوار در سمت چپ کلیسا بروید تا در این محل یک سوییچ روی زمین ببینید. پس از اینکه با ربکا روی آن رفتید او را در همینجا باقی بگذارید و روی بیلی سوییچ کنید. حال وارد کلیسا شوید. اگر هیچ فضای خالی ندارید هوک‌شات را می‌توانید اینجا روی زمین بگذارید. به سمت محراب رفته و وارد درب سمت راست این بخش شوید. خشاب شاتگان و نارنجک‌انداز را بردارید. اینجا یک دستگاه تحریر و جوهر هم هست که بهتر است استفاده کنید چون در بازگشت به اتاق قبلی با یک غول مبارزه خواهید کرد. در سالن اصلی کلیسا میان‌پرده‌ای خواهید دید و پس از این باید با یک خفاش غول‌پیکر زامبی مبارزه کنید. این خفاش به خاطر حرکت‌هایش کمی سخت است و باید پس از نشانه‌گیری سریع با دکمه‌های L جهت نشانه را تصحیح و سپس شلیک کنید. با داشتن نانج‌انداز و خشاب‌های آتشینی که اخیرا برداشتید کشتن آن چندان هم سخت نخواهد بود. با کمی مهارت با اسلحه شاتگان نیز این غول را می‌توان کشت. پس از شکست خفاش، به سمت درب ورودی بروید تا حفه بزرگ ایجاد شده روی سقف را ببینید. احتمالا در همینجا هوک‌شات را روی زمین گذاشتید؛ آن را برداشته و برای رفتن به بالای سقف از آن استفاده کنید. روی سقف به سمت دیگر این بخش رفته و از نردبان برای رفتن به پایین استفاده کنید. در حیاط خلوت یک مدار الکتریکی مشاهده می‌کنید. برای باز کردن درب باید آن را فعال کنید. پس از این از این درب برای رفتن به بخش بعدی استفاده کنید. در این بخش ربکا را خبر کرده و همراه با او وارد آسانسور شوید؛ این بار شما به سمت یک بخش آزمایشگاهی خواهید رفت.

پس از خروج از آسانسور، نیاز هست که کمی فضای آیتم‌های خود را خلوت کنید. برای ربکا اسلحه کلت و خشاب‌ها و هوک‌شات و برای بیلی اسلحه شاتگان، کلت، نارنجک‌انداز و خشاب‌هایشان کافی است. بقیه آیتم‌های اضافی را روی زمین بگذارید. وارد درب بعدی شده و دراینجا از یکدیگر جدا شوید. با بیلی جلو رفته و در سمت راست ماشین تحریر را خواهید دید. حالا با ربکا به سمت چپ رفته و در انتها از هوک‌شات برای رفتن به طبقه بالا از طریق حفره روی سقف استفاده کنید. پس از این هوک‌شات را همانجا روی زمین بیاندازید و در ادامه فایل را از روی میز بردارید که مطالب آن برای پازل بعدی مفید است. گالن روی سکو را بردارید، جلو رفته و در سمت راست یک زامبی زالو ببینید. این موجودات شدیدا به مولوتوف حساس هستند. در طرف دیگر قفسه بطری خالی را برداشته و با گالن ترکیب کنید. حال از کوکتل مولوتف برای کشتن این زامبی زالو استفاده کنید. در این بخش شما می‌توانید مولوتف‌های بیشتری هم برای این کار بسازید. پس از کشتن این موجود از روی پنل مکانیکی LEECH CAPSULE را بردارید. اینک باید از اتاق خارج شوید ولی یک فایل و همچنین نقشه آزمایشگاه نیز پیش از خروج باید برداشته شوند. در انتهای این راهرو در گوشه سمت چپ وارد درب شوید. زامبی روی زمین را کشته و خشاب شاتگان و یک فایل مهم را نیز بردارید. از کپسول کنار جسد ماده شیمیایی قرمز را برداشته و آن را با ماده شیمیایی سبز که از قبل برداشته بودید ترکیب کنید تا STRIPPING AGENT به دست بیاید. حالا وارد درب بعدی شوید. سه زامبی این اتاق را کشته و آیتم‌هایی مثل اسپری، خشاب و همچنین یک فایل را بردارید. حال با ترکیب STRIPPING AGENT و LEECH CAPSULE آیتم BLUE LEECH CHARM را به دست بیاورید. از آسانسور گارسونی که وجود دارد استفاده و این آیتم را برای بیلی در پایین بفرستید. همچنین اگر مولوتف دارید برای بیلی بفرستید یا اگر کمبود خشاب دارد برای او چند خشاب شاتگان نیز بفرستید. حال روی بیلی سوییچ کرده و زالوی آبی را از آسانسور کوچک بردارید و از اتاق خارج شوید.

gallery_1_5_108119.jpg

در این محل یک زامبی زالو وجود دارد که اگر مولوتف دارید با آن و درغیر این صورت با نارنجک‌انداز او را از پای در بیاورید. در ادامه مسیر گیاه هم وجود دارد که اگر خط سلامت شما پایین آمده می‌توانید استفاده کنید. در انتهای راهرو یک درب پنل دار و آبی رنگ مشاهده می‌کنید؛ زالوی آبی که ربکا فرستاده بود را اینجا استفاده کرده و وارد درب شوید. در این اتاق خشاب‌های کلت و همچنین آیتم INPUT REG. COIL را در قسمت دیگر اتاق بردارید. آن را که بردارید یک میان‌پرده و سپس یک عکس هم از مارکوس به دست خواهید آورد. وارد اتاق بعدی شوید و ابتدا زامبی پیش‌رو و درادامه زامبی روی زمین را بکشید. آیتم GREEN LEECH CHARM را از مجسمه سمت راست برداشته و مسیر را به سمت آسانسور کوچک برگردید. در آنجا باید زالوی سبز را برای ربکا بفرستید. پس از این کار روی ربکا سوییچ کرده و آیتم را از آسانسور بردارید. حالا باید مثل بیلی این آیتم را این بار روی درب با پنل سبز نصب کنید که در همین اتاق و پشت شما قرار دارد. در اتاق بعدی، زامبی‌ها را کشته خشاب‌ها و آیتم STERILIZING AGENT را درانتها بردارید و اینجا را ترک کنید. این اتاق را نیز ترک کرده و در اتاق بعدی، پایین رفته و در نزدیکی جسد کپسول خالی را روی پنل نصب کنید. پس از تخلیه گاز محفظه وارد این بخش شوید. دو زامبی اینجا هستند که باید کشته شوند. حالا BREEDING ROOM KEY را برداشته و پس از برداشتن ماده شیمیایی قرمز از درب انتهایی در سمت راست ربکا اتاق را ترک کنید. راهرو را جلو آمده و درب مقابل را با کلید جدید باز کنید. دو هانتر در اینجا هستند که با مولوتف یا شاتگان آن‌ها را بکشید. فایلی را در گوشه انتهایی این بخش بردارید. حال از قفس سمت چپ آیتم DIAL را برداشته و اتاق را به سمت آسانسور کوچک ترک کنید. اینک باید DIAL را برای بیلی پایین بفرستید. روی بیلی سوییچ کرده و آیتم را بردارید. اینک شما باید آیتم INPUT REG. COIL را هم همراه داشته باشید. اتاق را ترک کرده و در سمت چپ و میانه راهرو، آیتم DIAL را روی درب استفاده کنید. به عنوان کد در پنل مدور 4863 را وارد کرده تا درب باز شود. پس از میان پرده در سمت چپ مسیر را دنبال کرده و سوییچ روی دیوار را فعال کنید. این کار باعث نصب نردبان به طبقه بالا می‌شود؛ جایی که از این طریق ربکا نیز خواهد توانست به بیلی ملحق شود. OUTPUT REG. COIL را برداشته و در نزدیکی واگن آیتم‌های مهم مثل نارنجک‌انداز و شاتگان را زمین بگذارید. پس از این کار از نردبان بلا بروید.

پس از این روی ربکا سوییچ کرده و وارد درب کنار آسانسور کوچک شوید. از این اتاق نیز خارج شده و در بخش بعدی وارد درب گوشه شوید. اگر هوک‌شات را همراه ندارید برگشته و آن را بردارید. در سالن اتاق وارد درب دوم در سمت راست شوید. د اینجا بیلی را خواهید دید ولی فعلا او را نادیده گرفته و از نردبان پایین بروید. در گوشه همین اتاق (زیر اتاقک قفلی که بالا وجود دارد) یک حفره خواهید دید و می‌توانید با هوک‌شات به آنجا بروید. از اینجا به بعد دیگر نیازی به هوک‌شات ندارید و بهتر است همینجا آن را زمین بیاندازید. درب ورود را آنلاک کرده تا بیلی نیز بتواند وارد شود. در اینجا آیتم‌هایی مثل خشاب و ... را در صورت نیاز بردارید. حالا دو آیتم COILS را روی پنل استفاده کنید و با خروج از اتاقک، همراه با یکدیگر از نردبان پایین بروید. پیش از اینکه وارد واگن شوید، مطمئن شوید ربکا حداقل یک اسپری یا گیاه ترکیبی قرمز-سبز داشته باشد. پس از این و زمان ورود به کابین میان‌پرده‌ای نمایش داده خواهد شد که در آن میمون‌های زامبی باعث سقوط بیلی در فاضلاب می‌شوند. در برگشت به بازی شرایط بدتر هم خواهد شد و یک زامبی زالو نیز به شما حمله خواهد کرد. از طرف دیگر زالوها در اتاقک کنترل بالای نردبان نیز پنل را از کار انداخته‌اند. ابتدا زامبی زالو را با مولوتوف یا نارنجک‌اندازی که بیلی در نزدیک واگن زمین گذاشته بکشید. سپس از نردبان بالا رفته و پس از کشتن زالوهای روی پنل قطعات را مجدد نصب کنید. حال پایین برگشته و وارد واگن شوید. آیتم‌های مهمی که در بخش‌های قبل مانده و نیاز ندارید را می‌توانید به داخل این واگن منتقل کنید. در اینجا اسلحه مگنام را از جسد برداشته و واگن را برای حرکت فعال کنید.

کارخانه

پس از توقف و خروج از واگن، دو گیاه سبز مشاهده می‌کنید که می‌توانید بردارید. مسیر را ادامه داده و از پلکان بالا بروید. درب سمت چپ قفل است پس مسیر را در سمت راست ادامه داده و درنهایت وارد درب شوید. در سمت چپ ربکا مسیر را ادامه داده و با آسانسور پایین بروید. حالا وارد درب بعدی شده و در این انتهای محل و پایین پنل‌ها کلید FACTORY KEY را به دست بیاورید. با بررسی نام کلید به UP KEY تغییر خواهد کرد. اگر مانیتور را نگاه کنید یک نمونه آزمایشی از تایرانت خواهید دید. مسیر را برگردید تا در بریدگی دوم ناگهان یک هانتر جلوی شما بپرد. او را با شاتگان یا مگنان که اخیرا به دست آوردید بکشید. مراقب باشید چون یک هانتر دیگر نیز پس از این ظاهر خواهد شد. از این محل خارج شده و پس از استفاده از آسانسور این بار وارد درب بالا سمت چپ تصویر شوید. اینجا اتاق ذخیره است و آیتم‌هایی مثل خشاب و ... در آن پیدا خواهید کرد. نقشه محل را نیز باید بردارید. اینک از کلید جدید روی پنل استفاده کنید تا پلتفرم بزرگ بالا بیاید. اتاق را ترک کرده و به سمت پلتفرم بروید. اگر آیتمی نیاز دارید که قبلا زمین گذاشتید بردارید و پس از این می‌توانید پنل را برای پایین رفتن پلتفرم فعال کنید. اینجا آزمایشگاه زیرزمینی آمبرلا در شهر راکون است که مشخص است به شکل مخفیانه و سری فعالیت می‌کرده است. پس از توقف پلتفرم، دو مسیر یکی به سمت دیوار تخریب شده و دیگری به سمت دوربین قابل جستجو است.

gallery_1_5_90560.jpg

ابتدا به سمت دوربین بیایید و در انتهای مسیر به یک آسانسور خواهید رسید. میان‌پرده از انریکو خواهید دید و پس از این باید کلید ELEVATOR KEY را از نزدیکی آسانسور بردارید. بقیه درب‌ها بسته هستند و اینک باید به سمت دیگر پبتفرم و دیواره تخریب شده بروید. روی پنل آسانسور این قسمت کلید را استفاده کرده تا یک میان‌پرده دیگر نمایش داده شود. پس از این شما باید برای اولین بار با یک تایرانت مبارزه کنید. اگر فاصله خود را حفظ کنید، تایرانت در زمان جهش قابل پیش بینی است. در این فاصله زمان تیراندازی است. با مگنام به او تیراندازی کنید. یا اگر قصد صرفه‌جویی در مهمات دارید از مولوتوف هم می‌توانید استفاده کنید. پس از شکست این هیولا وارد آسانسور شده و در پنل طبقه Level 4 را انتخاب کنید. سه سطح دیگر نیز قابل رفتن هستند؛ سطح یک شما را به محل واژگون شدن اولین قطار می‌برد. جایی که در ادامه وارد عمارت اسپنسر شدید. در آن محل آیتم‌های زیادی روی زمین ماندند که اگر نیاز داشتید می‌توانید به آنجا بروید. سطح دوم آسانسور شما را به کارخانه خواهد برد؛ جایی که چند خشاب مگنام، شاتگان، گیاه و همچنین یک هانتر وجود خواهد داشت. سطح سوم آسانسور جایی است که اولین بار وارد آسانسور شدید. بنابراین سطح ۴ را به عنوان مسیر اصلی انتخاب کنید. پس از انجام این کار میان‌پرده دیگری از مارکوس خواهید دید. از آسانسور خارج شده و پس از دیدن میان‌پرده از بیلی وارد درب مقابل شوید.

آزمایشگاه آخر

پس از این ربکا در یک میان‌پرده بیلی را در کانال آب می‌بیند که به یک قسمت در وسط جریان آب بند شده است. با این حال یک موجود بزرگ به او ضربه زده و به خاطر از دست دادن موقعیت مجددا همراه با آب به حرکت در می‌آید. پس از پایان میان‌پرده شما باز هم باید جستجوی بیلی را ادامه دهید. در ادامه یک گالن در سمت راست ربکا هست که می‌توانید بردارید. مسیر را جلو رفته تا یک آسانسور ببینید. این آسانسور غیرفعال است و برای برقراری جریان برق باید راهرو سمت راست را برای ورود به اتاق کنترل دنبال کنید. در اینج جوهر و ماشین تحریر برای ذخیره وجود دارد. به سمت پنل برق بروید تا پازل جدید را مشاهده کنید. برای روشن کردن حلقه‌ها، به خاطر داشته باشید که هر حلقه، دو حلقه بعدی خود را روشن می‌کند. در مدل زیر، سه لامپی که باید روشن شود به ترتیب عدد مشخص شده‌اند.

     X-----X
     |     |
X---(2)-----X----X
 \   |         /|
  \  |        / |
   \ |       /  |
    \|      /   |
X----X     X    X
|    |\   /|    |
|    | \ / |    |
|    |  X  |    |
|    | /   |    |
|    |/    |    |
|    X     X    |
|   /|     |    |
|  / |     |    |
| /  |     |    |
|/   |     |    |
X   (1)   (3)----X
|    |     |    |
X----X     X----X
    /
   /
  /
 /
X

پس از حل این پازل برق در این محل مجددا برقرار شده و اینک می‌توانید از آسانسوری که در خارج از اتاق دارد استفاده کنید. بنابراین به سمت آسانسور رفته و پایین بروید. درحال حاضر شما از کوهستان آرکلی فاصله گرفتید و داخل شهر راکون هستید. بازه زمانی داستان این بازی چند ماه قبل از نابودی شهر راکون است. پس چرا این همه زامبی در شهر راکون حضور دارد؟ در پایین آسانسور ۳ زامبی در مجموع وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را بکشید. درادامه در کنار پنل کنترل بطری خالی و گیاه‌های رنگی خواهید یافت. از آنجایی که درادامه نیاز خواهید داشت حتما چند گیاه ترکیبی همراه خود داشته باشید. وارد بخش بعدی شوید تا در این محل پس از تغییر دوربین یک زامبی زالو ببینید. مولوتف را برای کشتن او استفاده کنید. پشت سر او یک رب با یک حفره بزرگ روی آن خواهد دید ک فعلا بسته است. وارد درب انتها مسیر شوید. زامبی مقابل را کشته و آیتم‌هایی مثل بطری و نقشه را از این محل بردارید. به سمت دیگر میز بیلیارد رفته و از پلکان پایین بروید. در بخش بعدی بالای ماشین ممکن است یک شئ درخشان ببینید ولی فعلا نمی‌توانید آن را بردارید. گیاهان رنگی را برداشته و درحالت ترکیبی همراه داشته باشید. در اتاق بعدی خشاب شاتگان را برداشته و وارد درب بعدی شوید. با له کردن زالوها مسیر را تا انتها دنبال و وارد درب شوید. سرانجام ذر این محل شما بیلی را پیدا و مجددا همراه خواهید شد. پس از دیدن میان‌پرده از میان دو دربی که اینجا هست وارد دربی شوید که واردش شده بودید. درب دیگر فعلا قفل است و اگر اینجا زیاد منتظر بایستید یک زامبی خزنده از آب بیرون می‌پرد. در محوطه قبلی هستید و باید باز هم با له کردن زالوها به اتهای راهرو برسید. در اتاق بعدی یعنی کنترل آب هستید و اینک با وجود بیلی می‌توانید پازل را حل کنید. هدف، چفت کردن هر سه بشکه چوبی داخل استخر در کنار همدیگر است تا پس از پر شدن آب، یک پل برای رفتن به قسمت دیگر اتاق ساخته شود. از یکدیگر جدا شده و ربکا را بالا در مقابل پنل قرار داده و با بیلی پایین بروید و جعبه‌ها را هل دهید. در این بخش مرتب باید بین بیلی و ربکا سوییچ خواهید کرد.

gallery_1_5_157324.jpg

ابتدا با بیلی دو جعبه چوبی را نادیده گرفته و جعبه فلزی چسبیده به دروازه را تا آخر به سمت راست تصویر هل دهید. بالای همین جعبه رفته و روی ربکا سوییچ کنید. با ربکا پنل را به سمت Rot.R بچرخانید. پس از چرخش دروازه، حالا روی بیلی سوییچ کرده و همین جعبه فلزی که رویش هستید را به بالا و گوشه سمت راست استخر هل دهید. حالا جعبه چوبی اول و نزدیک نردبان را تا انتهای مسیر در پایین هل دهید؛ با این کار جعبه چوبی اول در محل درست خود قرار خواهد گرفت. حالا با بری به پشت جعبه چوبی دیگر در نزدیکی نردبان رفته و اینجا روی ربکا سوییچ کنید. پنل را مجددا به حالت Rot.R چرخانده و روی بیلی سوییچ کنید. حالا جعب چوبی را به سمت دروازه هل داده و درنهایت آن را به سمت دیوار سمت راست هل دهید. سوییچ روی ربکا و بار دیگر دستور Rot.R و برگشت به بیلی. حالا باید جعبه چوبی سوم را به سمت پایین هل داده و در محل خود مستقر کنید. هر سه جعبه اینک چفت شده‌اند و زمان خارج شدن بیلی از استخر است. پس از این کار با ربکا روی پنل دستور Fill/Drain را اجرا کرده و شاهد پر شدن آب و بالا امدن جعبه‌های چوبی باشید. با ربکا از پل عبور کرده و در سمت دیگر آیتم HANDLE را بردارید. حالا پس از همراه شدن با بیلی از درب سمت راست اتاق خارج شوید. از این راهرو در انتها و از اتاق بعد از آن نیز باید عبور کنید. در راهرو بعدی زامبی‌ها را کشته و از اهرم مدور روی درب استفاده کنید. در اتاق جدید شما در مجموع با ۶ زامبی مواجه هستید. اینجا همچنین خشاب کلت و در بخش بالای نردبان گیاه، نقشه و یک فایل هم وجود دارد. از درب انتهایی در سمت چپ وارد محوطه بعدی شوید. دو هانتر در مسیر وجود خواهد داشت که بهتر است با مگنام کارشان را ساخته و وارد بخش بعدی شوید. اینجا یک خوابگاه است و غیر از ماشین تحریر و جوهر آیتم‌های دیگری مثل گیاه‌های رنگی، اسپری و خشاب نیز پیدا خواهید کرد. همچنین یک فایل هم در نزدیکی درب قرار دارد. پس از این می‌توانید اتاق را ترک کنید. مسیر بعدی را تا انتها دنبال و وارد درب شوید.

محوطه بعدی را نیز به سرعت تا انتها بدوید چون آیتم خاصی در اینجا نیست و از طرف دیگر اگر کند پیش بروید یا منتظر بمانید یک لورکر از آب بیرون خواهد پرید. لورکرها موجودات خطرناکی هستند و قادرند بدون درنظر گرفتن خط سلامتی بازیکن را درجا بکشند. اتاق بعدی، اتاق گوندولا است. دو زامبی این اتاق را کشته و به سمت پنل بروید. گوندولا غیرقابل استفاده است چون مادربورد پنل مفقود شده. خشاب شاتگان و یک فایل را نیز از این محل برداشته و با هر دو شخصیت روی آسانسور بروید. در این قسمت اگر با یکی از شخصیت‌ها از آسانسور پایین بروید، شخصیت دیگر در بالا خواهد ماند. در پایین آسانسور مسیر را ادامه داده تا در طرف دیگر دستگاه یک میان‌پرده ببینید. بله بار دیگر تایرانت به شما حمله خواهد کرد. استراتژی قبلی این بار هم روی او جواب می‌دهد منتهی دو متغیر دچار تفاوت شده‌اند. اول اینکه فضای مانور شما کم است و دوم اینکه تایرانت کمی سخت‌جان‌تر و خشن‌تر از قبل است. با این حال این بار شما حمایت بیلی را نیز دارید. مگنام را مسلح کرده و برای حل مشکل اول یعنی فضای مانور از بریدگی‌های مسیر استفاده کنید. پس از شکست تایرانت در انتهای این راهرو دکمه روی دیوار را فعال کرده و از نردبان بالا بروید. این بالا جز آیتم مهم مادربورد چیزی وجود ندارد پس آن را برداشته و پایین برگردید. با بیلی از آسانسور بالا رفته و مادربورد را روی پنل استفاده کنید. اینک ربکا می‌تواند وارد گوندولا شود و بیلی آن را به حرکت دربیاورد ولی قبل از آن کمی نیاز به تبادل آیتم بین این دو است. اسلحه‌های شاتگان و نارنجک‌انداز را به ربکا بدهید و مگنام و خشاب‌هایش را به بیلی بسپارید. حالا ربکا را با گوندولا به محوطه بعدی بفرستید.

gallery_1_5_68539.jpg

اینک با ربکا به اتاق کنترل رسیده‌اید. پنل درخشان سمت چپ او را فعال کنید. اینجا همچنین خشاب اسیدی نارنجک‌انداز هم هست که پس از برداشتن وارد اتاق بعدی شوید. پس از ورود یک خزنده به سمت شما خواهد امد که باید آن را بکشید. در ادامه مسیر بازهم خشاب اسیدی وجود دارد. در این بخش یک کپسول شیمیایی هست که باید ماده شیمیایی آبی از آن برداشت کنید. از ترکیب ماده آبی و ماده قرمز که قبلا برداشته بودید SULFURIC ACID به دست خواهد آمد. درصورتی که ماده قرمز ندارید نگران نباشید چون در ادامه کپسول آن وجود دارد. حالا از گوشه همین بخش آیتم آب صنعتی را برداشته و با اسید سولفوریک ترکیب کنید تا مایع باتری با BATTERY FLUID حاصل شود. درب نزدیک خود را آنلاک کنید ولی به جای آن از پله‌ها استفاده کنید. در پایین، سکوی روی دیوار را اگر نگاه کنید آیتم درخشانی وجود دارد ولی به تنهایی نمی‌توانید آن را بردارید. حالا روی بیلی سوییچ کنید و وارد درب میانی شوید. این بخش را ادامه داده، چند گیاه سبز را برداشته و از نردبان پایین بروید. این بخش را بدون توقف بدوید چون اگر بایستید لورکر از آب بیرون خواهد جهید. اگر فرصت کند می‌تواند درجا بیلی را بکشد. از نردبان بعدی بالا رفته و وارد درب شوید. این اتاق ژنراتور است و بهتر است آن را به خاطر بسپارید چون بعدا به خاطر درب قفل سمت دیگرش باید برگردید. آن در با یک کارت‌کلید باز می‌شود. خشاب‌ها را برداشته، زامبی‌ها را کشته و وارد درب بعدی شوید. اینجا ربکا را خواهید دید. همراه شده و به سمت سکوی روی دیوار بروید و پس از یک میان‌پرده EMPTY BATTERY را به دست خواهید آورد. ابتدا خزنده‌ها را بکشید و سپس مایع باتری را با باتری خالی ترکیب کنید تا HI-POWER BATTERY را داشته باشید. از پلکان سمت چپ تصویر بالا رفته و وارد درب راهروی مقابل کپسول آبی شوید. سه محوطه بعدی را به همین شکل باید عبور کنید؛ این سه بخش غیر از دومی که زالوهای کوچک روی زمین هستند شامل زامبی نخواهد بود. محوطه سوم هم اتاق کنترل آب است که باید از اینجا نیز خارج شوید. حالا در محوطه‌ای هستید که یک لیفتراک وجود داشت. به سمت آن رفته و باتری را روی ان بکار بگیرید. حالا با ربکا روی پلتفرم رفته و با بیلی او را بالا بفرستید. اینجا شما KEYCARD را به دست می‌آورید.

gallery_1_5_56992.jpg

مجددا با یکدیگر همراه شده و به اتاق کنترل آب برگردید. بله سه محوطه قبلی که رد شدید را باید باز هم عبور کنید. باید به اتاقی برگردید که باتری خالی را از روی سکو برداشتید. پس از آن وارد درب پاین پله‌ها شوید، جایی که بیلی از آن وارد شد. بله در اتاق ژنراتور هستید و باید از کارت‌کلید روی درب سمت دیگر استفاده کنید. اینجا تا جای ممکن با خشاب‌ها خود را مسلح و آماده کنید چون جنگ با غول‌اخر در پیش است. پس از این وارد اتاق بعدی شوید تا میان‌پرده‌ای از پروفسور مارکوس ببینید. در اینجا مشخص می‌شود که مارکوس پس از کشف ویروس T در ۱۰ سال پیش، به دستور اوزول ای. اسپنسر کشته شد ولی درحالی که همه فکر می‌کردند او دیگر مرده است، زالوی ملکه که مارکوس روی آن آزمایش انجام می‌داد وارد بدن او می‌شود و بدن او را تا ۱۰ سال آینده ترمیم می‌کند. او اینک به لطف زاد و ولد زالوها و هماهنگی ویروس تی با DNA خود به زندگی برگشته و برای انتقام گرفتن از اسپنسر و شرکت آمبرلا، ویروس را که جزو تحقیقات محرمانه آمبرلا بوده در محوطه کوهستان آرکلی و آزمایشگاه‌های مخفی شرکت در شهر راکون پخش کرده است. او اینک خود نیز دچار تغییر شکل می‌شود و زالوها کل بدن او را تحت کنترل خواهند گرفت. حالا وقت مبارزه با خالق ویروس تی است. استراتژی موثر برای شکست دادن مارکوس زالویی حفظ فاصله و شلیک با اسلحه مگنام است. برخلاف زامبی زالو که مولوتف کاملا روی آن موثر بود، این سلاح اثر قبلی را ندارد. مگنام و در مرتبه بعد نارنجک‌انداز با خشاب اسیدی یا آتشی و بعد سلاح شاتگان در این نبرد موثر است. پس روی او تا جایی که از پا در بیاید تیر خالی کنید. ضربات او واقعا سهمگین هستند و در هر حالت خط سلامت شما را نصف می‌کند. پس از اینکه او را شکست دادید دو آیتم درخشان روی زمین را برداشته و SHAFT KEY نقره‌ای را به بیلی بدهید. در سمت دیگر این اتاق درب با دو پنل در طرفین خواهید دید. از یکدیگر جدا شده و هر شخصیت را پشت یکی از پنل‌ها ببرید. بیلی در سمت راست و ربکا در سمت چپ. با این کار می‌توانید همزمان از کلید‌ها استفاده کرده و درب را باز کنید.

gallery_1_5_56992.jpg

در اینجا بهتر است بازی را ذخیره کنید چون هنوز مبارزه با مارکوس واقعا تمام نشده است. خشاب‌ها، اسپری و گیاهان را اگر نیاز دارید استفاده و در غیر این صورت همراه با خود بردارید. در اینجا مگنام و نارنجک‌انداز را به بیلی بدهید و شاتگان را همراه با مولوتف‌ها به ربکا بدهید. مولوتف در نبرد بعدی موثر واقع می‌شود. حالا به سمت آسانسور رفته و از آن استفاده کنید. درحالی که با این پلتفرم در حال حرکت به سمت فرودگاه هلی‌کوپتر هستید، در یک میان‌پرده زالوی ملکه را خواهید دید که به سمت دو شخصیت خیز برداشته است. این باعث فعال شدن سیستم نابودی خودکار آزمایشگاه می‌شود. به زودی به سطح خواهید رسید و باید با زالوی ملکه که کاملا مارکوس را فرا گرفته مبارزه کنید. با ربکا هرچه مولوتف دارید روی غول بیاندازید و در ادامه میان‌پرده دیگری خواهید دید. مشخص می‌شود که نوری که از روزنه روی سقف روی زالوی ملکه افتاده شدیدا روی او موثر است. اینجا ربکا فکر هوشمندانه‌ای به ذهنش می‌رسد و قصد دارد دریچه روی سقف را کاملا باز کند. فایلی دریافت خواهید کرد که این کار را توضیح می‌دهد. حالا کنترل بیلی را به دست گرفته و هرچه خشاب و سلاح دارید به سمت غول شلیک کنید و مانع او از صدمه زدن به ربکا شوید. درواقع شما باید نقش کاور برای ربکا را بازی کنید تا او به شکل خودکار اهرم‌ها را فعال کند. در این بخش خشاب هم روی زمین هست و می‌توانی ربکا را در این کار کمک کنید. پس از این و باز شدن کامل دریچه فرود هلی‌کوپتر، نور خورشید زالوی ملکه را متلاشی می‌کند و ضربه آخر را هم بیلی با مگنامی که ربکا برایش می‌اندازد به غول وارد می‌کند. در میان‌پرده بعدی ربکا و بیلی که از آزمایشگاه فرار کرده‌اند با یکدیگر خداحافظی می‌کنند و ربکا هم در ادامه قصد ورود به عمارت اسپنسر را دارد.

ویدیوها

مخفی کننده

ویرایش شده در توسط Movyn (نمایش تاریخچه)

بازخورد کاربر

Recommended Comments

سلام با تشکر از ر اهنمایتون من کپسول قرمز رنگ و تو آزمایشگاه آخر پیدا نمیکنم برای ساخت باطری

به اشتراک گذاری این دیدگاه

لینک به نظر
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.با تشکر از این راهنمایی مفید

امکانش هست که راهنمایی Resident Evil (نسخه اصلی) و Resident Evil The GameCube Remake (همون بازسازی سال 2002 که ریمسترشم 2015 اومد) رو بزارید؟(به صورت ویدیویی نه ها...اینطوری که با متن و عکس هست) ممنون

به اشتراک گذاری این دیدگاه

لینک به نظر
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر