5 مقاله
در این ویکی

راهیاب دارک سولز 3: بخش اوّل

راهیاب دارک سولز 3 | Dark Souls 3 Walkthrough

large.Dark-Souls-3-Box-Art-Day-One.jpg.9

بخش بعدی بخش دوّم: High Wall of Lothric
لیست راهیاب راهیاب دارک سولز 3

با بخش اوّل راهیاب دارک سولز 3 خدمت شما هستیم. در این بخش ابتدا به سراغ Cemetery of Ashes و Firelink Shrine می رویم که سختی چندانی برای حتّی بازیکن های تازه وارد نیز ندارند، ولی در هر صورت چالش برانگیز اند و اوّل باس بازی را نیز شامل می شوند.

Cemetery of Ashes

بعد از مشاهده کات سین ابتدایی بازی (که هر چند بار هم که ببینید هیچ وقت خسته کننده نمی‌شود) وارد صفحه ی انتخاب شخصیّت می شوید. ما در این راهیاب با کلاس Warrior یا مبارز پیش می رویم. ولی در هر صورت، برای بازیکن های تازه وارد نسبت به این مجموعه کلاس های Warrior یا Knight مناسب ترین کلاس هاب برای شروع می باشند. همچنین بیلد و ساختازی که ما در این راهیاب برای شخصیّت مان میخواهیم انتخاب کنیم و جلو ببریم بر مبنای Str است. و سلاح های ما در این راهیاب بر این اساس انتخاب می شوند. به عنوان هدیه نیز در این راهیاب ما با Sovereignless Soul بازی را آغاز می کنیم که اندکی سول ذخیره (سول واحد پولی بازی برای ارتقاء و خرید و... است) در ابتدای بازی به ما می دهد. شما هر چه مایل هستید انتخاب کنید. بعد از انتخاب چهره می توانید بازی را به طور رسمی آغاز کنید.

small.2018-02-03_12-16-15.jpg.1902f05d8f small.2018-02-03_12-22-57.jpg.37d9cedd20

هنگامی که از تابوت خود بلند شدید. مستقیم به جلو رفته و اوّلین دشمن بازی را از پای در آورید. دشمنان ابتدای بازی، شعیف و کند هستند و به راحتی قابل شکست دادن هستند. بعد از شکست دادن این دشمن به سمت راست رفته و از انتهای آن جا روح جنازه افتاده بر روی زمین را جمع آوری کنید و برگردید. مستقیم پیش رفته و دشمنی که بیدار می شود را از پای در آورید و اوّلین آشن استوس فلاسک خود را از پای مجسّمه بدست آورید. مستقیم ادامه داده و دشمنان بعدی را نیز از پای در آورید. در این منطقه از بازی تمامی مکانیزم های بازی به صورت دست نوشته هایی بر روی زمین به شما آموزش داده می شود. در این بازی هر کدام از اسلحه های شما ویژگی ای به نام Skill دارد که به طور مثال Skill تبر شما در ابتدای بازی Warcry است که در ازای اندکی FP دمیج سلاح شما را برای مدّت کوتاهی افزایش می دهد. برای فعّال کردن Skill ها، اسلحه تان را با دو دست گرفته و با فشار دادن تریگر سمت چپ دسته قابلیّت اش را فعّال کنید.

small.2018-02-03_12-33-45.jpg.d16c85b93b small.2018-02-03_12-39-39.jpg.efd6b00eaa

در هر صورت بعد از پاکسازی منطقه به سمت راست رفته و از راهی باریک و صخره ای وارد محوّطه ای شوید که اوّلین Crystal Lizard بازی در آن جا قرار دارد. در این نقطه کشتن این هیولا اختیاری بوده و در صورت سخت بودن این موجود برای شما می توانید برگشته و به راه خود ادامه دهید. در صورت تمایل به کشتن آن حواستان به حمله های مرگبار این موجود و سرعت خوب اش باشید. بعد از کشتن این موجود و گرفتن Titanite Scale از راهی که آمده برگشته و به محوّطه قبلی بازگردید.

small.2018-02-03_12-43-27.jpg.7dfd9025ff small.2018-02-03_12-46-03.jpg.6f390a8494

مستقیم به راه خود ادامه داده و بعد از عبور از کوره راه به اوّل بونفایر بازی برسید. آن را روشن کرده و بعد از استراحت و پر شدن جان تان و فلاسک هایتان به مسیرتان ادامه دهید. مستقیم رفته و بعد از از پای در آوردن دشمنان روبرو، از بالا با دقّت بر روی تابوتی که زیر شما هست بپرید و اوّلین Titanite Shard بازی را بدست آورید. سپس جلو رفته و از سکّوی دیگری بر روی دشمن زیری آن پریده و با حمله هوایی(Plunging Attack) او را از پای در بیاورید. سپس مستقیم رفته و دشمنی که کمان دارد را نیز از پای در اورید. برگشته و سکّوی دیگری را مشاهده کنید که زیر آن دو دشمن در لبه کوه قرار گرفته اند. از حمله هوایی برای کشتن نفر اوّل استفاده کرده و سپس دوّمین دشمن را نیز از پای درآورید. از طریق راه بازگشتی به روبروی دروازه برگشته و دشمنان بین راه را نیز از پای در آورده و این بار از دروازه عبور کنید تا به مردی زره پوش که شمشیری درون سینه اش فرو رفته برسید. به محض کشیدن شمشیر از دل این مرد، اوّلین غول و باس فایت بازی آغاز می شود.

small.2018-02-03_13-05-38.jpg.37ce25c5b3 small.2018-02-03_13-11-35.jpg.f4340c2f30 small.2018-02-03_13-14-28.jpg.ea44668979

Index Gundyr

ایندکس گاندیر اوّلین باس دارک سولز سه به حساب می آید و ضمن داشتن دو فاز، در فاز اوّل از حملات چرخشی بزرگی استفاده می کند که برد حملاتش به نسبت بسیار بالاست. بلافاصله بعد از کشیدن شمشیر از درون سینه اش شروع به ضربه زدن به آن کنید. در فاز اوّل سعی کنید از زیر حملات گسترده اش قل خورده، و بعد به آن ضربه وارد کنید. هنگام تبدیل شدن به فاز دوّم. گاندیر بسیار سریعتر و خشمگین تر شده و مایعی سیاه دور وجود او را در بر می گیرد. نترسیده و از نزدیک به او حمله کنید و بعد از ضربه زدن تا جای ممکن از او فاصله بگیرید تا دوباره از خود نقطه ضعفی نشان دهد. سپس حمله کرده و کار او را تمام کنید.

large.2018-02-03_13-35-15.jpg.cd89d9294d

ادامه Cemetery of Ashes

بعد از شکست دادن گاندیر، بونفایر را روشن کرده و به راه خود ادامه دهید. شمشیر شکسته را از کنار قبر برداشته و بعد از آن دشمنان زیر تپّه را شکست داده و در انتهای کوره راه، هوموارد بون را بردارید. برگردید و این بار از تپّه بالا رفته و دشمنان بین راه را شکست داده و از پای در آورید. قبل از رفتن به فایرلینک شراین به سمت چپ رفته و از پلّه ها بالا بروید، میان پلّه ها چرخیده و از سمت دیگر بالا بروید و دو دشمن خوابیده را شکست دهید. و از پشت آن ها اِمبر را بردارید. مسیر را ادامه داده و یک homeward bone دیگر را نیز برداشته و پایین پریده و یک امبر دیگر را نیز بردارید. از پشت سگ ها را شکست داده و این بار بعد از رسیدن به درواره فایر لینک شراین وارد آن شوید.

small.2018-02-03_15-27-23.jpg.7d8a98e340 small.2018-02-03_15-27-44.jpg.4c712b6097

Firelink Shrine

به هیچ و هیچ وجه ممکن هیچ کدام از شخصیّت ها و NPC های درون فایرلینک شراین و در کل، تمام بازی را نکشید

فایرلینک شراین منطقه اصلی و خانه امن بازیکن ها در بازی است. در این جا شما می توانید با تعدادی از NPC ها صحبت کرده. سلاح خریده و آن را ارتقا دهید و و در نهایت مهم ترین چیز، این که می توانید خود را آپگرید کرده و ارتقاء دهید. برای ارتقای خود به سراغ بانویی که در مرکز معبد است، رفته و از او بخواهید که شما از ارتقا بخشد. سپس با توجّه به علاقه ای که دارید خود از ارتقاء دهید.(شما همچنین می توانید سول های ذخیره شده در inventory خود را نیز استفاده کرده و از آن ها نیز برای ارتقای خود استفاده کنید)

small.2018-02-03_15-32-21.jpg.d5a39840b6 small.2018-02-03_15-34-30.jpg.41cf008237

بعد از ارتقای خود از فایر لینک شراین خارج شده و دوباره به سمت چپ و به سراغ پلّه ها بروید. این بار در آن جا پلّه را تا انتها رفته تا با مردی که یک کاتانا دارد روبرو شوید. کاتانای فرد برای افرادی که در ابتدای بازی به دنبال بیلد و ساختار Dex هستند بسیار مناسب است. دمیج زیادی ندارد امّا سرعت و اثر خونریزی بسیار بالایی دارد. بعد از شکست دادن مرد کاتانا دار (به راحتی می توانید با چند ضربه حساب شده او را از لبه پلّه ها به پایین بیندازید) اوچیگاتانا را از او جنازه او برداشته و برگردید.

small.2018-02-03_15-41-51.jpg.6cf4754591 small.2018-02-03_15-42-16.jpg.47ad620ad3

به فایر لینک شراین بازگشته و این بار شمشیری که از تن گاندیر خارج کرده را در خاکستر های مرکز معبد وارد کنید و بونفایر مرکزی بازی را بسازید. بعد از استراحت در آن از پلّه های معبد بالا رفته و ار خروجی بالای پلّه ها بیرون آمده و سول جنازه بخت برگشته را برداشته و به سمت درب بسته حرکت کنید. این درب قفل است و برای باز کردن آن به 20000 سول احتیاج است که به زودی در صورت رسیدن به این مقدار از سول به سراغ این درب خواهیم آمد. به فایرلینک شراین بازگشته و با مردی که روی پلّه ها نشسته صحبت کنید. بعد از چندین بار صحبت او به شما یکی از گستچر های بازی را یاد می دهد. به سراغ بونفایر رفته از طریق آن به High Wall of Lothric سفر کنید.

small.2018-02-03_15-45-45.jpg.975e8be987 small.2018-02-03_15-47-22.jpg.ec29231d65 small.2018-02-03_15-48-55.jpg.737ab66bb3

ویدیوی راهنما

منابع

بازخورد کاربر

پست‌های توصیه شده